Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları nı kabul etmiş olursunuz.
Tamam
Pompa Vana
  • Ürünler
    • Pompalar
    • Vanalar
    • Kompresör
    • Elektrik Motorları
    • Aktüatör
    • Bağlantı Elemanları
    • Basınçlı Kap ve Kazan
    • Bina Otomasyon Sistem ve Cihazları
    • Borular
    • Depolar
    • Dişli Kutuları
    • Drenaj Ekipmanları
    • El Aletleri ve Takımlar
    • Hidroforlar
    • Hidrolik – Pnömatik
    • Kanal Boru Tesisat Temizleme Cihaz ve Sistemleri
    • Kaynak Makinaları
    • Kompansatörler
    • Lpg Lng Sistemleri
    • Ölçüm Cihazları ve Göstergeler
    • Plakalı Isı Esanjörleri
    • Proses Suyu ve Yağmur Suyu Kullanımı
    • Sızdırmazlık Elemanları
    • Su Arıtma Şartlandırma Sistem ve Cihazları
    • Su Sayaçları
    • Tesisat Armatürleri
    • Yalıtım Ürünleri
    • Yangın Tesisat Elemanları
    • Yazılım Kuruluşları
  • Sektörler
    • Araclar ve Makina İmalatı
    • Deniz ve Açık Deniz Endüstrisi
    • Gıda İşleme Endüstrisi
    • Güç Santrali Teknolojileri
    • İlaç ve Medikal Teknolojisi
    • Su ve Atık Su Yönetimi
    • Yağ, Gaz, Petrokimyasallar ve Kimyasal Endüstrisi
  • Diğer
    • Nedir?
    • Bakım Onarım
    • Etkinlikler
    • İletişim
Okuma: Avrupa musluk ve vana üreticileri bir kez daha Türkiye’de buluştu
Paylaş
Bildirimler
  • AnasayfaAnasayfaAnasayfa
  • DergiDergi
  • BeğenilerBeğeniler
  • KayıtlarKayıtlar
  • GeçmişGeçmiş
  • BlogBlog
Personalize
Güncel:
GEA’dan sürdürülebilir mühendislikte yüzde 60 hedefi
Endüstride yanlış pompa seçimi neye mal oluyor?
Pompa imalatçıları için kaplin rehberi: API 610, API 671 ve ATEX uyumlu çözümler
GEA Group 2025’te kârlı büyümesini sürdürdü, 2026 için büyüme beklentisini koruyor
Üretimtek’ten madencilik sektörüne esnek tedarik yaklaşımı
Pompa VanaPompa Vana
Yazı Tipi Yeniden BoyutlandırıcıAa
  • AnasayfaAnasayfaAnasayfa
  • DergiDergi
  • BeğenilerBeğeniler
  • KayıtlarKayıtlar
  • GeçmişGeçmiş
  • BlogBlog
Search
  • Ürünler
    • Pompalar
    • Vanalar
    • Kompresör
    • Elektrik Motorları
    • Aktüatör
    • Bağlantı Elemanları
    • Basınçlı Kap ve Kazan
    • Bina Otomasyon Sistem ve Cihazları
    • Borular
    • Depolar
    • Dişli Kutuları
    • Drenaj Ekipmanları
    • El Aletleri ve Takımlar
    • Hidroforlar
    • Hidrolik – Pnömatik
  • Sektörler
    • Araç ve Makine İmalatı
    • Deniz ve Açık Deniz Endüstrisi
    • GIDA İŞLEME ENDÜSTRİSİ
    • GÜÇ SANTRALİ TEKNOLOJİLERİ
    • İLAÇ VE MEDİKAL TEKNOLOJİSİ
    • SU VE ATIKSU YÖNETİMİ
    • YAĞ, GAZ, PETROKİMYASALLAR VE KİMYASAL ENDÜSTRİLER

Top Stories

Explore the latest updated news!

ANDRITZ, selülozik etanol üretimi için SAFFiRE pilot tesisine rafinasyon teknolojisi sağlayacak

4

GEMÜ kelebek vanaları hidrojen uygulamaları için sertifikalandırıldı

3

Nikkiso’dan çift yakıtlı gemi dönüşümleri için yeni nesil kriyojenik pompa sistemleri

3

Stay Connected

Find us on socials
248.1KTakipçilerBeğen
61.1KTakipçilerTakip Et
165KAbonelerAbone Ol
© 2021–2025 Konveyör ve Taşıma Sistemleri Dergisi | MONETA MEDYA GRUBU
Pompa Vana > Blog > Dernekler ve İlgili Kurumlar > Avrupa musluk ve vana üreticileri bir kez daha Türkiye’de buluştu
Dernekler ve İlgili Kurumlar

Avrupa musluk ve vana üreticileri bir kez daha Türkiye’de buluştu

Pompa Vana
Son güncelleme: 1 Ağustos 2024 10:26
By Pompa Vana
Yorum yapılmamış
5
Paylaş
4 Min. Okuma
Görsellerin Listesi 1/9
Paylaş

6’sı AB üyesi 9 ülkenin derneklerini çatısı altında toplayan Avrupa Musluk ve Vana Sanayicileri Derneği (CEIR) 2024 yılı Senelik Toplantı ve Genel Kurulunu 6-8 Haziran tarihlerinde Bodrum Xanadu Island Hotel’de gerçekleştirdi.

1959’da kurulan ve POMSAD’ın 2003 yılından bu yana üyesi olduğu, şu an 11 dernek üyesi ve 10 doğrudan üye firmayla çalışmalarına devam eden CEIR’in Başkanlığı’nı 2022 yılından bu yana POMSAD Başkanı Nurdan Yücel yürütüyor. Avrupa’da Türkiye’nin musluk ve vana üreticilerini temsil eden tek dernek olan POMSAD, daha önce 2006 yılında Antalya ve 2011 yılında İstanbul’da olmak üzere iki kere ev sahipliği yaptığı CEIR Senelik Toplantı ve Genel Kurullarına bir yenisini ekledi.

POMSAD’ın ev sahipliğinde, Türkiye’nin makinecilerinin de katkılarıyla ve AUMA ana sponsorluğunda düzenlenen programın konukları; 11 Milyar euroluk imalat hacmi, 50.000’in üzerinde istihdam sağlayan, teknolojik ve ticari bakımdan dünyanın lideri kabul edilen bir üye tabanından geliyor. 

İlk gün CEIR’in en üst karar organı olan Yönetim Kurulu Toplantısı ile başlayan program, bu toplantının ardından öğleden sonra konferans oturumuyla devam etti. POMSAD Başkanı Nurdan Yücel’in açılış konuşmasıyla başlayan ilk günkü oturumda çoğunlukla teknik konular ele alındı. Festo firmasından Orhan Ayhan Akıllı Vanalar, Yased’den Fatih Özdmir AB Siber Güvenlik Kanunu, NSF firmasından Eric Scharstuhl Yeni İçme Suyu Direktifi ve FFP4EU’dan Patricia Munoz PFAS Kısıtlamaları hakkındaki konuşmalarıyla oturumda yer aldı. ODTÜ BİLTİR Merkezi Başkanı Doç. Dr. Hüsnü Dal’ın da katılımıyla gerçekleştirilen panel oturumuyla ilk günkü konferans programı son buldu. 

Konferans oturumunun ardından katılımcılar tekneyle otelden şehir merkezine doğru hareket ederek, Bodrum Yat Kulübü’nde ulusal yemekte buluştu. 

2. gün gün boyu süren konferans oturumu konusunda uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti. TİM Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu’nun açılış konuşmasının ardından; sektörün geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan programda, daha sonra konuşmacılar sunumlarıyla katılımcılara seslendi. Sırasıyla; BNP Paribas’tan Okan Ertem ekonomik görünüm, Büyükelçi Tacan İldem siyaset ve politikalar, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Efe Biresselioğlu İklim Değişikliği ve Enerji, ODTÜ’den Doç. Dr. Tarkan Gürbüz İnsan ve Teknoloji konulu konuşmalarıyla oturumda yer aldı. İkinci gün CEIR Başkan ve Başkan Yardımcılarının yer aldığı değerlendirme paneliyle son buldu. 

Toplantılarından ardından katılımcılar; kokteylin sonrası verilen Gala Yemeği’nde bir araya geldi. Gala yemeğinde öncelikle ana sponsor olan AUMA Firması Genel Müdür Yardımcısı Hakan Ilıcak katılımcılara kısa bir hoş geldin konuşması gerçekleştirdi. CEIR Başkanı Nurdan Yücel Gala Yemeği’nde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından dönemi boyunca görev almış komite başkanlarına ve senelik toplantının davetli konuşmacılarına hediye takdiminde bulundu. CEIR’ın 65. yılı dolayısıyla kesilen pastanın ardından davetliler sanatçı eşliğinde geceye devam etti.

Programın 3. günü; ODTÜ’den Umut Yıldız’ın IoT ve Uydular konulu konuşmasıyla başladı. CEIR bünyesinde faaliyet gösteren komitelerin sunumlarının ardından Genel Kurul oturumuna geçildi.  Genel Kurul’da Başkan Nurdan Yücel son bir yıllık faaliyet raporunu katılımcılara sunarken, CEIR 2023 bütçesi ve 2024-2025 yılı bütçeleri katılımcılar tarafından oy birliğiyle kabul edildi. Yeni dönem Yönetim Kurulu da temsilcilerin oylarıyla oluşturuldu. Genel Kurul’un sonunda CEIR Başkanı Nurdan Yücel 2 yıldır sürdürdüğü Başkanlık görevini Fransız meslektaşı Pascal Vinzio’ya devrederken senelik toplantının kapanışı gerçekleştirildi. 

CEIR Senelik Toplantı ve Genel Kurulu 2025 yılında Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilecek. 

Hızlı teklif

Bu ürün için size geri dönüş yapalım

Teknik detay, fiyat bilgisi veya teklif talebiniz için formu doldurun. Talebiniz doğrudan ilgili ekibe iletilir.

Talep türü:
✓ 24 saat içinde geri dönüş
✓ Doğrudan ilgili ekibe iletilir
✓ Ücretsiz bilgi talebi
ETİKETLER:musluk ve vanaPOMSADvana
Bu Makaleyi Paylaş
Facebook Whatsapp Whatsapp LinkedIn Telegram Email Bağlantıyı Kopyala Yazdır
İnceleme bırak İnceleme bırak

İnceleme bırak Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lütfen bir derecelendirme seçin!

KTR Pompa ve Kompresörler

İlgili Haberler

Gönderiyle ilgili haberleri keşfedin!
Etkinlikler

Masdaf, 11’inci Pompa-Vana Kongresi’nin ana sponsoru oldu

Sektör Haberleri

POMSAD’ta Başkan Nurdan Yücel güven tazeledi

Dernekler ve İlgili Kurumlar

ARMATÜR Derneği, sektör raporu için anket çalışması düzenliyor

Vanalar

Hidrojen için güvenli, 4 eksenli kelebek vanalar

Dernekler ve İlgili Kurumlar

İSO Yapı Malzemeleri Sektörü PGD İstişare Toplantısı 10 Mart 2021 tarihinde gerçekleşti

Sektör Haberleri

Avrupa Musluk ve Vana Sanayicileri Derneği Başkanlığına Nurdan Yücel seçildi

Dernekler ve İlgili Kurumlar

ARMATÜR Derneği, İTO Makine Sektörü İmalat Sanayii Çalıştayı’na katıldı

Pompa Vana Dergisi Ağustos 2024 Sayısı Çıktı!
E-dergi

Pompa Vana Dergisi Ağustos Sayısı Yayında: En Yeni Teknolojiler ve Çözümleri Keşfedin!

MONETA MONETA
Daha Fazla Göster
Pompa Vana

E-bültenimize Katılın ve Endüstriyel Dünyada Öncü Bilgilere Sahip Olun!

Pompa ve vana sistemlerinin profesyonelleri ve tasarım mühendisleri için hazırlanan özel içeriklere erişmek için şimdi e-bültenimize katılın! En yeni pompa ve vana sistemleri teknolojileriyle ilgili güncel bilgilere erişmek ve sektördeki gelişmelerden haberdar olmak için hemen kayıt olun. Endüstriyel prosesler, otomasyon ve yenilikçi ürünlerle ilgili en son haberleri kaçırmayın. Kaydolun ve sektörde öne çıkan bilgilere erişin!

  • Yayınlarımız:
  • Güç Aktarım
  • Konveyör ve Taşıma Ssitemleri
  • Rüzgar Enerjisi

Pompa vana ve sistemleri alanındaki küresel yeniliklerin güvenilir adresi. Sektör profesyonellerine içgörüler, teknolojiler ve uzman görüşleri sunuyor.

0090 212 252 71 85 info@monetatanitim.com

© 2021–2025 Pompa ve Vana Sistemleri Dergisi | MONETA MEDYA GRUBU

Bültenimize Katılın
Sektördeki en güncel haberleri, teknik içerikleri ve raporları e-posta bültenimizden takip edin. Hiçbir gelişmeyi kaçırmayın.
Gizliliğinize önem veriyoruz. Gönderdiğimiz her e-postanın altından istediğiniz zaman abonelikten ayrılabilirsiniz.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Şifrenizi mi unuttunuz?