Connect with us

Etkinlikler

ISK-SODEX 2018 için geri sayım başladı

Yayın Tarihi:

on

 

Avrasya’nın en önemli ve en büyük iklimlendirme fuarı ISK-SODEX, 1997 yılından bu yana sektörün gelişimine rehberlik etmeye ve HVAC-R sektöründeki yeniliklere ışık tutmaya devam ediyor.  7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek olan ISK-SODEX 2018, yeni yer ve yeni tarihinde, her zamankinden çok daha farklı ve güçlü bir deneyim vaad ediyor.

 

Fuarın eş organizatörleri ve destekleyen dernekleri -ISKAV, DOSİDER, İSKİD, İZODER, TTMD, POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD ve KBSB- ISK-SODEX fuarının sektör adına önemini ve 2018 yılında ziyaretçileri bekleyen yenilikleri değerlendirdi.

 

EROĞLU: “Yalnızca ulusal değil, uluslararası aktörler de ISK-SODEX’i tercih ediyor”

İklimlendirme sektörünün kurumsallaşması, yurtdışına açılması ve yurtdışındaki rekabet ortamında etkin bir pozisyon alması açısından ISK-SODEX’in ciddi bir katma değer oluşturduğunu belirten ISKAV Yönetim Kurulu Başkanı Vural Eroğlu, “ISK-SODEX fuarında ziyaretçiler sektörün önde gelen tüm firmalarını aynı çatı altında bulabilmektedirler. Yalıtım, pompa, vana ve bağlantı parçaları, su arıtma ve güneş sistemleri de dâhil olmak üzere ısıtma, soğutma, havalandırma ve klima teknolojilerindeki son gelişmeler yerli ve yabancı katılımcıların ilgisine sunuluyor.  Sektörün yalnızca ulusal değil aynı zamanda uluslararası aktörleri de yeni ürün tanıtımları için ISK-SODEX’i tercih ediyorlar,” diye belirtti.

Pazarda oldukça yoğun bir rekabet yaşandığını ve bu nedenle firmaların yürüttükleri pazarlama aktivitelerinin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Eroğlu, ISK-SODEX fuarının bu noktadaki önemini şu sözlerle ifade etti: “ISK-SODEX Fuarı yapılmaya başladığı ilk günden beri sektör firmalarımızın mal ve hizmet üreticilerinin ve tüketicilerinin buluştukları bir pazar niteliğindedir. Katılımcı firmalara ilgili talebi doğrudan, kısa sürede ve en etkili biçimde yakalama imkânı vermekte; bu sayede de hem satış hem tanıtım açısından önemli kazanımlar elde edilmesini sağlamaktadır. Bu açıdan ISK-SODEX, tanıtım kapsamlı olması sebebiyle katılımcıların satış grafiğinin bire bir pazarlama ilişkileri ile artmasına aracılık etmektedir.”

VARDAN:ISK SODEX, üretici kimliğimizin daha da güçlenmesine katkı sağlıyor”

Türkiye’de iklimlendirme sektörünün; dernekleri, vakıfları, meclisi ve ihracatçılar birliği ile en organize sektörlerden biri olduğunu ifade eden DOSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad VARDAN, sektörün bu şekilde bir arada olmasında, ISK SODEX fuarının önemli katkıları olduğunu vurguladı ve fuarın önemine şu sözlerle dikkat çekti: “Türkiye şu anda ısıtma konusunda Avrupa’nın üretim merkezi konumuna gelmiş durumda. 2 milyon adetten fazla kombi üretimi ile Avrupa’nın en büyük üretici ülkesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Aynı şekilde anel radyatörde Avrupa pazarının yaklaşık %50’lik ihtiyacını karşılıyoruz. Üye firmalarımızın toplam ihracatı yaklaşık 1 milyar Euro seviyesini bulmaktadır. Bu açıdan bakıldığı zaman, ülkemizde düzenlenen bu önemli organizasyonun değeri daha da artıyor. ISK SODEX fuarının üretici kimliğimizin daha da güçlenmesine ve bu konuda daha da gelişmemize önemli katkısı olduğunu düşünüyorum.” ISK-SODEX fuarının sektördeki yenilikleri öne çıkardığını söyleyen VARDAN, “2018 yılı Türkiye ısıtma sektöründe yüksek verimli cihazlara geçiş yılı olacak; bu çerçevede Türkiye’de ısıtma alanında ErP uygulamasına geçilmesi ve paralelinde dijital dönüşüm sürecinin başlaması gibi konuların ışığında yeniliklerin fazlaca sergileneceği dinamik bir fuar olmasını bekliyoruz.  Üyelerimiz de fuarda özellikle yüksek verimli yeni nesil ürünlerini ve yeni projelerini sergileme fırsatı bulacaklar,” diye ekledi.

YÖNET: “ISK-SODEX, geniş bir coğrafyaya tanıtım imkanı sağlıyor”

 

ISK-SODEX’in HVAC&R sektörünün ortak çabasıyla ortaya çıkmış ve sahiplenilmiş yegâne fuarı olduğunu belirten İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Taner YÖNET,gelişen sektörle birlikte ISK-SODEX fuarı da hızla büyüdü ve konusunda Avrupa’nın üçüncü büyük fuarı haline geldi,” diye vurguladı.

ISK-SODEX fuarının en büyük başarılarından biri de hem katılımcı hem de ziyaretçileri açısından uluslararası bir platform sağlaması. Sektörü bir bütünlük içerisinde iki yılda bir buluşturan ISK-SODEX fuarının, komşu ülkelerin, Kuzey Afrika’nın, Körfez ülkelerinin ve Avrupa’nın ilgi gösterdiği geniş bir coğrafyaya tanıtım imkânı sağladığını belirten YÖNET, “İSKİD olarak bu yıl Rusya’dan alım heyeti getirilmesi için çalışmalarımızı başarıyla devam ettiriyoruz,” dedi.

İZODER Yönetim Kurulu Başkası Levent PELESEN de ISK-SODEX’in ihracattaki rolüne dikkat çekti: “Yurtdışından katılımcıların da ilgiyle takip ettiği fuarın, yeni iş birliklerinin gelişti

rilmesine katkı sağlayacağı gibi ihracatın artırılmasında da önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum,” diye belirten PELESEN, “Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER olarak sektörümüzü profesyoneller ve tüketicilerle layıkıyla buluşturan bu fuara destek vermekten ve içinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle enerji verimliliği konusu ile birlikte yalıtım sektörü, ısıtma ve soğutma sektörünün ayrılmaz bir parçası haline geldi” diye belirtti.  

Yeni ürün ve hizmetlerin sergilendiği fuarda bu yıl Enerji Verimliliği ve Bina Otomasyon konuları da öne çıkarılıyor. Her iki konu dahilinde ürün gruplar da özel sergi alanları çerçevesinde bu yıl fuara dahil ediliyor.

 

TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol KILKIŞ, “Dünyamız, küreselleşme sürecinin sıkıntıları yanında yararlarını da fark etmektedir. Bu bağlamda karbondioksit salınımlarının küreselleşme sonunda arttığını görmekte buna karşın gene küreselleşme kapsamında çözümler bulmaktadır. Bu ikilem arasında yenilenebilir enerji kaynaklarının harmanlamasında bütüncül ve melez yaklaşımların önemini görmektedir. Bu çerçevede bu yılki fuarda güneş, rüzgâr, jeotermal, atık ısı ve benzeri kaynak ve sistemlerin enerjinin niteliği tabanında olmak üzere en uygun ve akılcı kullanımında da önemli bir katalizör görevi üstlenmesi beklenmelidir,” diye belirtti. KILKIŞ, fuarın katılımcılar için önemini ise “Fuara katılan sektör firmaları ürün ve tasarımlarının, yenilikçi fikirlerinin açıklıkla paylaşılmasında iş birliği ortamının, güç birliğinin ne denli yararlı olduğunu somut biçimde fark ederek gelişimlerinde aşama sağlamaktadırlar,” söyleriyle ifade etti.

 

 

POMSAD Başkanı Kutlu KARAVELİOĞLU fuarın pompa ve vana sektörü için önemini ise şu sözlerle belirtti: “Domestik uygulamalar ve tesisat, iklimlendirme sistemleri pompa ve vana imalatçıları için oldukça önemli bir segmenttir. Küresel pazarımızın %10’a yakını bu segmentte oluşuyor. ISK-SODEX de, ülkemizde, bu segmentin en önemli fuarı durumunda.”

 

 

Sektörün uluslararası boyutta tek fuarı olan ISK-SODEX 2018’in, ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle katılımcıların potansiyeli yüksek birçok ülkeye ihracat odaklı erişimlerini sağladığını söyleyen SOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı M.Metin TERZİBAŞIOĞULLARI,Türkiye’nin Avrupa’daki beşinci büyük pazar olması açısından ISK-SODEX Istanbul, sektörümüz için benzersiz bir fırsattır. Yurtdışı firmalara sektörümüzün ve katılımcı firmalarımızın potansiyelini yakından tanıma imkanı sağlamaktadır,” diye belirtti.  TERZİBAŞIOĞULLARI sözlerini şöyle sürdürd

ü: “ISK-SODEX Istanbul 2018 fuarında Bina Otomasyonu ve Enerji Verimliliği gibi yeni özel alanlar, Resim Yarışması ödül töreni ve sergisi yer alacaktır. SOSİAD olarak fuar esnasında F-Gazlar ve Alternatifleri konusunda bir seminer düzenlemeyi planlıyoruz. Fuarın sektörümüzün gelişimine katkı sağlayacağına ve yeni yerinde önceki fuarlardan daha başarılı olacağına inanıyoruz.”  

Ege Soğutma Sanayicileri ve İş Adamları Derneği – ESSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan SEMERCİ ise ISK-SODEX’in önemini şu sözlerle ifade etti:Ege Soğutma Sanayicileri ve İş Adamları Derneği olarak ISK-SODEX’i destekliyor ve üyelerimizin yoğun katılımı konusunda görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Avrupa’nın ISH ve MCE ile birlikte üç büyük fuarından biri olma özelliği taşıyan ISK-SODEX’in yeni yerinde daha çok avantaj yaratacağına inanıyoruz. Yeni fuar alanı ve yerleşimlerin yeniden yapılanması, fuar alanına gelecek misafirlere yepyeni, tazelenmiş bir ISK-SODEX deneyimi sunacak.”

 

 

MTMD Yönetim Kurulu Başkanı İrfan ÇELİMLİ ise görüşlerini şu sözlerle ifade etti: “Fuar, iklimlendirme ve mekanik tesisat sektörünün eşgüdümünü sağladığı gibi aynı zamanda önemli bir sinerji yaratmaktadır. Uluslararası rekabette sektörümüzü daha iyi tanıtmakta ve güçlenmesinde katkı sağlamaktadır. Sektörün rekabetçi gücünü arttırarak doğru yönde ve kaliteli biçimde büyümesini sağlamaktadır. Ülkemiz ürünleri özellikle Avrupa pazarında gün geçtikçe daha fazla marka değeri kazanmaktadır.”

 

 

ISK-SODEX’in, ülkemizde sektörün en kapsamlı, en oturmuş fuarı olarak büyük bir görev ifa ettiğine inandığını belirten KBSB Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ahmet İLHAN, “fuarımız, sektörümüzle ilintili izolasyon ve yangın ekipmanları üreticilerinin de katılımıyla önümüzdeki organizasyonda daha geniş bir ürün ve ziyaretçi yelpazesine ulaşmış olacak. Avrupa’daki emsalleri seviyesinde düzenlenen fuarımızla gurur duyuyoruz,” diye belirtti.

ISK-SODEX 2018, 07-10 Şubat 2018 tarihleri arasında arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Endüstri dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz? Şimdi kayıt olun.

  E-Bülten'e kayıt olun
E-Posta:
 

Türkiye endüstrisine, alana özel, spesifik yayınlar üreten MONETA Tanıtım’ın sektörel dergilerinin ve web portallarının editörlüğünü yapmaktayım. Yeni nesil, dinamik yayıncılık anlayışıyla, dijital ve basılı mecralarda içerik geliştirmek için çalışmaktayız.

Etkinlikler

4 yılda %13,23 büyüyen global iklimlendirme sektörü, ISK- SODEX’e hazırlanıyor

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

Son 4 yılda yüzde 13,23’lük bir büyümeyle 570 milyar dolarlık bir değer elde eden global iklimlendirme sektörü, bu yıl 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında “Sağlıklı İklimlendirme Çözümleri” mottosuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan ISK –SODEX’te bir araya gelecek.

Son 4 yılda yüzde 13,23’lük bir büyümeyle 570 milyar dolarlık değer elde eden dünya iklimlendirme sektörü, Türkiye de ise yüzde 43 oranındaki büyümesiyle üretim ve ihracatını artırma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Global iklimlendirme pazarı, tüketicilerin çevre dostu ve tasarruflu ürün talepleri doğrultusunda gelecek yıllar için milyarlarca dolarlık ticarete hazırlanırken, sektörünün Avrasya Bölgesi’ndeki ilk ve en büyük buluşması olan ISK-SODEX ISTANBUL, sektörün küresel ticaretine önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. “Sağlıklı İklimlendirme Çözümleri” mottosuyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 2023’te ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, havuz ve güneş enerjisi sistemleri başta olmak üzere iklimlendirme sektörü temsilcileriyle birlikte Avrupa, Asya ve Amerika gibi dünyanın her köşesinden 90 bin ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Annika Klar, fuarın dünya pazarından yüzde 1,5’luk pay alarak dış ticaret fazlası veren bir sektör olmayı hedeflediğini belirterek; Türkiye iklimlendirme sektörünün ticaret hacmine son 5 yılda düzenledikleri her fuar sonrasında yaklaşık 500 milyon dolarlık katkı sağladıklarının altını çizdi.  

İklimlendirme sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşma noktası

ISK-SODEX ISTANBUL organize edilmeye başlandığı 1997 yılından bu yana iklimlendirme sektöründeki son trendleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen üretici ve sektör profesyonellerinden ortalama 13 bin yerli ve yabancı katılımcı firmaya ve 1 milyon 200 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 2021 yılında 86 binden fazla sektör profesyoneli ve ziyaretçiye ev sahipliği yaparak yabancı ziyaretçi sayısını yüzde 27 artıran ISK-SODEX ISTANBUL, 53 ülkeden 300 profesyonel satın almacının katıldığı B2B İkili İş Görüşmeleri ile de Türkiye iklimlendirme sektörünün yeni ihracat iş birlikleri gerçekleştirmesine olanak tanıdı. Fuara Özbekistan, İtalya, Hindistan, Fransa ve Almanya’dan firmaların yoğun katılımı olurken; sergilenen ürün ve son teknolojilere İran, Irak, Ukrayna, Kosova, Özbekistan, Belçika, Fas, Gana, Hollanda ve İngiltere’den ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.  

 ISK-SODEX ISTANBUL’dan her fuar sonrası sektöre 500 milyon dolarlık katkı

Gelişen teknolojiler ve doğayı koruma anlayışıyla; yenilenebilir enerji, hibrid ve enerji tasarrufu sağlayan sistemlere olan ilgi her geçen gün artıyor.  Bu farkındalıkla ISK-SODEX ISTANBUL; dinamik yapısı, artan üretim kapasitesiyle global ticaret hacmini her yıl düzenli olarak artıran iklimlendirme sektöründen binlerce firma ve sektör profesyoneline iş bağlantıları kurma ve ikili iş görüşmeleri gerçekleştirme imkanı sunuyor.  Son yıllarda yaşanan gelişmelerin etkisiyle global iklimlendirme pazarının önümüzdeki 10 sene içerisinde ticaret hacmini hızla büyüteceğini anımsatan Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Annika Klar, “Coğrafi olarak önemli bir noktada yer alan Türkiye’de de iklimlendirme sektörü hedeflediği ihracat rakamlarına ulaşıyor. Bu bilinçle de Türkiye’nin ticaret hacmine ISK-SODEX ISTANBUL olarak son 5 yılda düzenlediğimiz her fuar sonrasında ortalama 500 milyon dolarlık bir ticaret hacmi ile destek olduk. Büyüme ivmesine ISK-SODEX ISTANBUL’un önemli bir katkıda bulunduğu Türkiye iklimlendirme sektörü 2020 yılında 4,6 milyar dolar, 2021 yılında 6,1 milyar dolar ihracat gerçekleştirirken, 2022 yılında yeni bir rekor olan 6,7 milyar dolar rakamına ulaştı” açıklamasında bulundu. 

ISK-SODEX’le bölge ekonomisi canlanacak

25 – 28 Ekim 2023 tarihleri arasında 11 salonda ve 50 bin metrekare alanda düzenlenecek fuara tüm dünyadan binden fazla üreticinin katılması ve rekor sayıda ziyaretçinin uğraması bekleniyor. ISK-SODEX ISTANBUL, katılımcılarının yeni ürün grupları ve teknolojilerinin lansmanlarına zemin hazırlamasının yanı sıra hem yeni iş bağlantıları kurmalarına hem de sektöre yeni giren firmaların pazara daha rahat giriş yapmasına olanak tanıyor. İleri teknolojiyle tasarlanan ürünlerin sergilendiği fuarda uluslararası alıcılar aradıkları tüm segmentlerde ürünlere ulaşabilirken; verimliliği yüksek iklimlendirme ürünleri, temiz hava üniteleri, düşük enerjili ve çevre dostu ürünler, dijital ve hijyenik soğutucular,  yeni nesil küresel ısınma potansiyeli düşük olan veya doğal soğutucu akışkana sahip cihazlar ve iç ortam hava kalitesini artıran ısı geri kazanımlı havalandırma cihazları gibi son teknolojileri de takip etme imkanı buluyor. Fuar, uluslararası ziyaretçi sayısıyla da bölge ekonomisine ciddi bir katkı sunarken; dolaylı olarak ulaşım, konaklama, yeme-içme gibi sektörlere de pozitif bir katkı sağlıyor.

 

Endüstri dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz? Şimdi kayıt olun.

  E-Bülten'e kayıt olun
E-Posta:
 
Devamını Oku

Etkinlikler

İklimlendirme sektörünün buluşma noktası ISK – SODEX için yeni dönem hazırlıkları başladı

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

İki yılda bir iklimlendirme sektörünü tek çatı altında buluşturan ISK – SODEX’de, yeni dönem için hazırlıklar başladı. 2021 yılında 95 ülkeden 86 bin ziyaretçi ve 27 ülkeden 812 katılımcı firmayı ağırlayan fuar, 2023 yılında da ivmesini yükselterek dünyanın ilgisini çekmeye devam edecek. Yerli ve yabancı 90 bin ziyaretçi ve 1.000’in üzerinde firmanın katılması beklenen 2023 ISK – SODEX’de, ikili iş görüşmelerinin de katkısıyla 500 milyon dolarlık ticaret hacminin yakalanması hedefleniyor.

26 yıldır düzenlenen ve iklimlendirme sektörünün en güçlü fuarlarından biri olan ISK-SODEX – Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı, her fuar sonrası gerçekleştirilen 500 milyon dolarlık ticaret hacmi ile dünyanın ilgi odağı haline geldi. 2021 yılında 95 ülkeden 12 bini yabancı olmak üzere toplam 86 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuar, 27 ülkeden 812 katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı. 53 ülkeden 300 profesyonel satın almacının katıldığı ikili iş görüşmelerine imkan sağlayan ISK-SODEX Fuarı, 2023 yılında da yükselişini sürdürecek. 25 – 28 Ekim 2023 tarihleri arasında yerli ve yabancı 90 bin ziyaretçi ve 1.000’in üzerinde firmanın katılması beklenen fuarın, 500 milyon dolarlık ticaret hacmi yaratması hedefleniyor.

İlk olarak 1997 yılında düzenlenmeye başlayan, yıllar içerisinde geldiği nokta ile Türkiye ihracatına büyük katkılar sağlayan ve 2021 yılında gerçekleşen versiyonuyla 2023 yılına kadar gerçekleştirilmek üzere 500 milyon dolarlık ticaret hacmi yakalayan ISK-SODEX Fuarı, geçmişten bugüne iklimlendirme sektörüne sağladığı katkıyı sürdürdü. Bugüne kadar binlerce katılımcı ve yüz binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan ISK-SODEX, 2021 yılında 36.000 metrekarelik alanında 95 ülkeden 12 bini yabancı ziyaretçi olmak üzere, 2019 yılına kıyasla yüzde 27’lik artışla 86 bin ziyaretçiyi ağırlarken, 27 ülkeden 812 katılımcıya ev sahipliği yaptı. 53 ülkeden 300 profesyonel satın almacının katılımıyla ikili iş görüşmelerinin gerçekleştiği ISK-SODEX, milyonlarca dolarlık ihracat potansiyeli elde etti.

2023 yılı pazarın büyümesi için bir fırsat

Son yıllarda iklim değişikliğine paralel olarak sıcaklıkların da mevsimsel bazda çok sık değişiklik göstermesi ve mevcutta hissettiğimiz iklim krizinin etkilerinin gelecekte daha çok yükselecek olması sağlıklı iklimlendirme çözümlerinin önemini daha da artırdı. Pandeminin de bu konuya ilgiyi artırmasıyla birlikte yaşam alanları ve altyapılarda uygulanacak çözüm yöntemleri ve bunların sergilendiği fuarları öne çıkardı. Geçtiğimiz yıl 36.000 metrekarelik alanda düzenlenen fuar, 2023 yılında 42.000 metrekarelik alanı olan yenilenmiş İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Ekim 2023 tarihleri arasında ziyaretçilere açılacak. ‘Sağlıklı İklimlendirme Çözümleri’ mottosuyla gerçekleşmesi planlanan Uluslararası ISK-SODEX 2023 Fuarı’nda alternatif enerjiyle çalışabilecek ürünler, temiz ve konforlu iç hava kalitesinin oluşturulması, akıllı HVAC-R otomasyon sistemleri, daha az enerji tüketen, daha yüksek performanslı ve çok fonksiyonlu ürünlerin ön plana çıkması bekleniyor. Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika’dan binden fazla katılımcı, dünya genelinden 90 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen fuarda ayrıca T.C. Ticaret Bakanlığı destekleri ile İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından organize edilecek olan Sektörel Nitelikli Alım Heyeti kapsamında gerçekleştirilecek olan B2B ikili iş görüşmeleri aracılığıyla da sektörün ticaret hacmine büyük katkı sağlanması amaçlanıyor.

Endüstri dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz? Şimdi kayıt olun.

  E-Bülten'e kayıt olun
E-Posta:
 
Devamını Oku

Etkinlikler

GF Hakan Plastik, Özbekistan ve Nijerya’daki konumunu güçlendirdi

Yayın Tarihi:

on

Yazar:

İhracat pazarında hedef ülkelere yönelik çalışmalarına devam eden GF Hakan Plastik, Özbekistan ve Nijerya’da bir kez daha güçlü duruşunu sergiledi. The Big 5 Construct Nigeria ve Aquatherm Tashkent 2022 fuarlarına katılan GF Hakan Plastik, iş birliklerini güçlendirirken Özbekistan’dan bir de ödülle döndü.

Nijerya/Lagos’ta düzenlenen Batı Afrika bölgesindeki fırsatlara odaklanan en büyük ve en etkili bina teknolojileri fuarı​ The Big 5 Construct Nigeria, 8.000’den fazla ziyaretçisi ve 25 ülkeden fazla katılımcısı ile 27-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Üstyapı atık su/ temiz su ağırlıklı güncel ürün grupları ile Nijerya’daki güçlü varoluşunu pekiştirerek gerek ülke içi gerekse çevre ülkelerdeki proje ve pazar potansiyellerini değerlendiren GF Hakan Plastik, ziyaretçilerin sorularını cevaplayarak ürün ve firma hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Katılımcı portföyü genel olarak, Nijerya’da özel konut işi yapan yerli ve yabancı müteahhitler; okul, otel ve hastane projelerinin yüklenici firmaları; toptan ve perakende satış ile ilgilenen tüccarlardan oluştu. Bu potansiyellerin değerlendirilmesi için yeni bağlantılar kurarak portföyünü genişletmeyi amaçlayan GF Hakan Plastik, fuar organizasyonunun önemli bir parçası oldu.

En Yenilikçi HVAC Teknolojisi Ödülü

Bölgenin en büyük sektör fuarı olarak anılan Aquatherm Tashkent Fuarı ise, farklı ülkelerden çok sayıda firmanın katılımı ile 28-30 Eylül tarihleri arasında Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te gerçekleşti. Çözüm kolaylığı sunan üst kalite ürünleri ile Özbekistan’ın en prestijli projelerinde kullanılan GF Hakan Plastik ürünleri, fuar süresince ilgi odağı oldu. HVAC endüstrisi profesyonellerini buluşturan fuarda GF Hakan Plastik, teknoloji odaklı ve yenilikçi bakış açısı ile oldukça dikkat çekti.

Aquatherm Tashkent Fuarı‘nın 29 Eylül gecesinde 10. yılına özel düzenlenen gala gecesinde farklı ülkelerden, rakip katılımcıların ve firmaların da bulunduğu bir ödül töreni düzenlendi. Sahipleriyle buluşan ödüller arasında Silenta Extreme,’Best Innovative HVAC Technologies Ödülü’ne layık görüldü.

Endüstri dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz? Şimdi kayıt olun.

  E-Bülten'e kayıt olun
E-Posta:
 
Devamını Oku

Trendler

Copyright © 2011-2018 Moneta Tanıtım Organizasyon Reklamcılık Yayıncılık Tic. Ltd. Şti. - Canan Business Küçükbakkalköy Mah. Kocasinan Cad. Selvili Sokak No:4 Kat:12 Daire:78 Ataşehir İstanbul - T:0850 885 05 01 - info@monetatanitim.com