Pompalar

Yüksek verimlilik, kusursuz sistem: Lowara Smart Pompa Serisi

Yayın Tarihi:

on

IE5 enerji verimliliğine sahip, daimi mıknatıs rotor teknolojisi ile üretilen e-SM frekans sürücülü Lowara Smart Pompa Serisi, yüksek verimlilik endeks değeri ile benzersiz bir performans sağlıyor.

Kolay ayarlanabilen entegre sürücüsü sayesinde harici bir kontrol paneli gerekmeksizin tekli veya çoklu pompa sistemlerinde kusursuz çözümler sunan Smart Pompa Serisi, talebe göre enerji kullanımını ayarlar ve minimum enerji ile maksimum verim sağlar. Ayrıca bina otomasyon sistemleriyle gerçek zamanlı iletişim ile pompa performansı optimize edilir. 

Lowara Smart Pompa Serisi, yatay/düşey çok kademeli ve in-line tekli/ikiz tip santrifüj pompalardan hidrofor sistemlerine kadar çok geniş bir uygulama alanı sunmaktadır. 

Konut, endüstriyel, hafif ticari, tarım ve OEM uygulamaları için geliştirilen Smart Pompa Serisi, -20 dereceden +50 dereceye kadar zorlu ortam koşullarında dahi performans düşüşü yaşamadan çalışıyor.

Önceden ayarlanmış olarak teslim edildiğinden kutusundan çıkarıldığı anda çalışmaya hazır olan Smart Pompa Serisi, bu özelliği ile zamandan ve maliyetten tasarruf imkânı sağlamaktadır.

Lowara Smart Pompa Serisi; kolay kurulum-işletim-bakım özellikleri, sınıfının en verimli motor teknolojisi, yüksek performansı ve geniş uygulama alanı ile sistemlere eksiksiz çözümler sunuyor.

Trendler

Exit mobile version