Pompalar

Yeni nesil Mouvex ABAQUE HD serisi Peristaltik (Hortum) Pompalar

Yayın Tarihi:

on

LEON TEKNİK,  “Pump Solutions Group” markalarından  biri olan Mouvex ABAQUE Peristaltik Pompaların Türkiye yetkili distribütörü olarak, Yeni Nesil HD Serisi Peristaltik Hortum Pompaları özellikle Madencilik, Seramik,  Otomotiv, Arıtma, Çevre Teknolojileri  gibi  zorlu sektörlerin hizmetine sunmaktadır.

Pozitif deplasmanlı çalışma prensibi ile emiş ve vakum gücü yüksek bir pompa olan  Mouvex ABAQUE Peristaltik Hortum Pompalar salmastra sorunundan bağımsız, patentli vakum sistemi ile  kuvvetli bir emiş ve 15 bar’a kadar karşı basınç sağlayabilmektedir.

Elektrik motorundan aldığı hareketle dönen rotorun hortumu ezerek içindeki akışkanı önünde sürüklemesi prensibi ile çalışan bu pompalar Madencilik, Seramik, Gıda, Kimya, Arıtma gibi pek çok sektörde inşaat harcı transferi, filtre pres uygulamaları ya da küp domates transferi gibi çok farklı proseslerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Mouvex ABAQUE Peristaltik Hortum Pompalar viskozitesi yüksek, basılması zor akışkanlardaki üstünlüğü ile su için 0.1 m3/sa -77 m3/sa.’e kadar transfer seçenekleri sunan modelleri ile farklı prosesler için ideal çözümler üretebilmektedir.

Yeni yüksek kapasiteli A100 Duplex Serisi Peristaltik Hortum Pompalar düşük rotor devir hızlarında yüksek transfer kapasitesi ve yoğun katı partikül içeren akışkanların transferi ile öne çıkmaktadır.

Mouvex ABAQUE Peristaltik Hortum Pompalar geliştirilmiş entegre vakum sistemine sahiptir. Özel katmanlı bir tasarım ile imal edilen hortum, yüksek emiş gücü ve uzun kullanım ömrü ile dikkat çekmektedir.

Yeni Nesil HD Serisi Pompaların üstünlükleri:

  • Daha hafif ve modüler gövde tasarımı
  • Geliştirilmiş rotor ve mil yataklaması
  • Daha pratik & patentli hortum bağlantıları
  • Entegre vakum kiti ve kaçak sensörü
  • Pompa gövdesini sökmeden bakım-onarım imkânı sağlayan gözetleme camı

Trendler

Exit mobile version