Tesisat Otomosyonu Cihazları

Yeni nesil endüstriyel kablosuz iletişim

Yayın Tarihi:

on

5G´nin gelmesine ve daha akıllı, esnek fabrika vizyonuna hazırlanılırken, ürünler yüksek kapasiteyi ve güvenilirliği daha fazla mobiliteyle ve kablosuz ağlarda daha az gecikme süreleriyle birleştiriyorlar. HMS Networks, şimdi de gelecek kuşak endüstriyel kablosuz iletişim için yeni Anybus Siviç ve Kablosuz Yönlendirici hattını sunuyor. 

Fabrikalar git gide otomasyona geçerken, esnekleşirken gerçek endüstriyel düzeyde mobiliteyse sadece, sistemin bütün parçalarında sağlam kablosuz bağlantısıyla gerçekleştirilebilir. Anybus Katman 2 ve 3 Siviçleri ve Kablosuz Yönlendiricileri yüksek kapasiteyi ve iletişimde daha az gecikme sürelerini sunarak bu konuya eğiliyorlar. Ağ bölümlendirmesi, korunması, yedeklemesi ve veri trafiği analizi için gelişmiş özelliklerle Siviçler ve Kablosuz Yönlendiriciler, OT ve BT sistemleri arasında PROFINET ve EtherNet/IP gibi Ethernet protokollerini içerecek şekilde, yüksek düzeyde entegrasyona imkân tanırlar.  

Yeni hat, düzenleyici alanlardan bağımsız olarak Dünya çapında kullanılabilen LTE ve WLAN yönlendiricileri içerir. Gelecek eklemeler, 5G´ye hazır hücre yönlendiricilerini de kapsayacaktır. 

HMS Networks Ürün Müdürü Emma Sundh şunları ifade ediyor: “İsteğimiz sadece endüstriyel düzeyde ağ donanımı tedarik etmek değil, aynı zamanda güvenli ve esnek ağ inşa etmek isteyen müşterilerimize bu çabalarında stratejik ortak olmaktır.”

Anybus Kablosuz Yönlendiricileri, yüksek hızda WLAN ve LTE bağlantısına sahip endüstriyel uygulamaları hedeflemektedir. Gelişmiş yönlendirme işlevselliği, ağ bölümlendirmesine ve yaşamsal verilerin korunmasına imkân tanır. Geniş aralıktaki yedekleme teknolojileri kesintisiz operasyonu garanti altına alır. Sağlam tasarımı ve yüksek endüstriyel sıcaklık aralığı sayesinde ürünler çok çeşitli endüstriyel uygulamalara elverişlidir. 

Akıllı Anybus L2 ve L3 Siviçleri tam Gigabiti ve ultra yüksek iş hacmini sağlarlar. Çoklu yedekleme ve siber güvenlik özellikleri kullanıcılara oldukça güvenilir ve güvenli ağ inşa etme imkânı tanır.

Trendler

Exit mobile version