Pompalar

Yeni Mouvex ABAQUE Peristaltik (hortum) pompalar

Yayın Tarihi:

on

LEON TEKNİK, “Pump Solutions Group” Markalarından biri olan Mouvex ABAQUE Peristaltik Pompaların Türkiye Yetkili Distribütörü olarak, yeni nesil Peristaltik Hortum pompaları özellikle Arıtma, Çevre Teknolojileri, Madencilik ve Seramik gibi zorlu sektörlerin hizmetine sunmaktadır.

 

LEON TEKNİK,  “PumpSolutions Group” Markalarından biri olan Mouvex ABAQUE Peristaltik Pompaların TürkiyeYetkili Distribütörü olarak, yeni nesil Peristaltik Hortum pompaları özellikle Arıtma,Çevre Teknolojileri, Madencilik ve Seramik gibi  zorlu sektörlerin hizmetine sunmaktadır. Pozitif Deplasmanlı çalışma prensibi ile emiş ve vakumgücü yüksek bir pompa olan  Mouvex ABAQUEPeristaltik Hortum Pompalar  salmastrasorunundan bağımsız, patentli vakumsistemi ile  kuvvetli bir emiş ve 15bar’a kadar karşı basınç sağlayabilmektedir.

 

Elektrik motorundan aldığı hareketle dönen rotorunhortumu ezerek içindeki akışkanı önünde sürüklemesi prensibi ile çalışan bupompalar Madencilik, Seramik, Gıda, Kimya, Arıtma gibi pek çok sektörde inşaatharcı transferi, filtre pres uygulamaları ya da küp domates transferi gibi çokfarklı proseslerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Mouvex ABAQUE Peristaltik Hortum Pompalar viskozitesiyüksek, basılması zor akışkanlardaki üstünlüğü ile su için 0.1 m3/sa-77 m3/sa.’e kadar transfer seçenekleri sunan modelleri ile farklıprosesler için ideal çözümler üretebilmektedir.

 

Yeni yüksek kapasiteli A100 Duplex Serisi PeristaltikHortum Pompalar düşük rotor devir hızlarında yüksek transfer kapasitesi ve yoğunkatı partikül içeren akışkanların transferi  ile öne çıkmaktadır. Mouvex ABAQUE Peristaltik Hortum Pompalar geliştirilmişentegre vakum sistemine sahiptir. Özel katmanlı bir tasarım ile imal edilenhortum, yüksek emiş gücü ve uzun kullanım ömrü ile dikkat çekmektedir.

Detaylıbilgi için: info@leonteknik.com

 

Yazan:

BahadırTAŞDEMİR

EndüstriyelProjeler Şefi

LEONTEKNİK

Trendler

Exit mobile version