Pompalar

Yeni magna3: Bir pompadan daha fazlası

Yayın Tarihi:

on

 

 

Grundfos, pazara yeni sürdüğü MAGNA3 serisi sirkülasyon pompasının eşsiz özellikleri ve rakipsiz enerji verimliliği değerleri ile pompa sektöründe çıtayı çok yükseltti. 

 

Pazardaki en yüksek verimli yani en az elektrik tüketen pompa

Kısaca MAGNA3, pompa pazarındaki en yüksek verimli sirkülasyon pompasıdır. Yeni enerji verimliliği yönetmeliği (EuP)’nin sadece 2013 enerji verimlilik indeksi (EEI) şartlarını sağlamakla kalmamakta, 2015 gereksinimlerini de sağlamaktadır.

Güvenilir inovasyon

Daimi magnet motor, çalışma noktasını otomatik ayarlayan AUTOADAPT fonksiyonu ve entegre frekans konvertöre ek olarak yeni MAGNA3, FLOWADAPT ve FLOWLIMIT gibi yeni teknolojileri bünyesinde barındırmaktadır.

FLOWADAPT, FLOWLIMIT 

MAGNA3’ün devrim niteliğindeki özellikleri olan yeni FLOWADAPT kontrol modu ve FLOWLIMIT fonksiyonu ile çoğu durumda balans vanalarını gereksiz kılabilirsiniz ve tesisat sisteminizde önemli maliyet avantajı yaratabilirsiniz.

Isı enerji ölçer 

MAGNA3, sistemdeki dengesizliklerden kaynaklanan yüksek faturaları önlemek için ısı enerjisinin dağıtım ve tüketimini izleyebilecek bir ısı enerji ölçere sahiptir. Isı enerji ölçer çalışma noktasına göre % +/-1% ila +/-10 doğruluk payına sahiptir ve sizi ayrı bir enerji ölçüm cihazı masrafından kurtarır.

Dengeleme 

Yeni FLOWLIMIT fonksiyonu ve FLOWADAPT kontrol modu ile MAGNA3 pompanın maksimum debi sınırını belirleyebilirsiniz. MAGNA3, debiyi sürekli olarak kontrol altında tutarak normal debi oranının aşılmamasını sağlar. Bu sayede sistem dengesizlik riski azalır, dengeleme vana ihtiyacı ortadan kalkar ve böylelikle sistemin genel enerji verimliliği artar. Pompa, sistemdeki debi kısıtlarına uymak için performansını istenen ayar noktasına göre ayarlayarak enerji tüketimini büyük ölçüde azaltır.

Bina Otomasyonu 

MAGNA3 daha fazla kontrol için opsiyonel arayüz kartları ile her türlü bina otomasyon yazılımını destekler.

Kablosuz iletişim

Kablosuz teknolojiye sahip MAGNA3, bu özelliğiyle bir başka MAGNA3 pompasına bağlanabilir. Sahip olduğu sunucu sayesinde paralel pompaya hızlı ve kolayca bağlantı sağlayabilir. İki pompa böylece sıralı, yedekli veya birlikte çalıştırılabilir ve kontrol edilebilir.

Grundfos GO ile çok kolay kontrol

Pompanın en kolay şekilde kontrolü için Grundfos GO’yu geliştirdik ve bu sayede cebinizdeki iPhone veya iPod, pompanızın kumanda cihazı haline gelmiş oldu. Sadece ufak bir aparat ile akıllı telefonunuzu MAGNA3 kontrol cihazına çevirebilirsiniz. Pompanın tüm parametrelerini ekranda görebilir veya hızını ayarlayabilirsiniz. İnanılmaz değil mi!

Çok amaçlı sirkülatör

MAGNA3, hem ısıtma hem de soğutma uygulamalarında kullanılmak için geliştirilmiştir. -10°C’ye kadar olan akışkanların transferinde kullanılabilir, bu sayede endüstriyel uygulamalarda ve toprak kaynaklı ısı pompası uygulamalarında kullanılabilir.

Grundfos, elektronik kontrollü pompalar konusundaki 40 yıllık deneyimi ile alternatif basınç testleri, yüksek rutubet ve yüksek/düşük sıcaklık testleri de dâhil olmak üzere en zorlu koşullarda 1 milyon saat test ederek uzun yıllar ihtiyacınızı karşılayacak bir pompa geliştirdi. MAGNA3 modern bir sirkülasyon pompasında beklediğiniz bütün kontrol modu seçeneklerini sunarken enerji maliyetlerini en aza indirir.

Geniş Ürün Programı

MAGNA3, 150’den fazla çeşit, ister dökme demir ve ister paslanmaz çelik malzemeli, tekli veya ikiz pompa,  max debi 70 m3/h ve 18 mSS basma yüksekliğine kadar her türlü ısıtma ya da soğutma  uygulamanız için kullanabileceğiniz en uygun boyutlarda pompadır.

Grundfos, otomasyon veya başka bir pompa ile haberleşme gerekmeyen durumlar için sadeleşmiş özellikler ile MAGNA1 pompayı da tasarladı.  Enerji verimlilik yönetmeliğinin tüm gereksinimlerini sağlayan frekans konvertörlü MAGNA1 pompa, cazip fiyatı ile pazar liderliğini hak ediyor.

Trendler

Exit mobile version