Genel

Yeni başlangıç için hazır mısınız?

Yayın Tarihi:

on

IFAT Eurasia Uluslararası Çevre Teknolojileri İhtisas Fuarı 21-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

2019 yılında Kuzey-Güney Amerika’dan Avrupa’ya, Balkanlar’dan Hint Yarımadası’na kadar uzanan coğrafyadan gelen 339 teknoloji sağlayıcısını 84 ülkeden 10 bin 467 ziyaretçi ile buluşturan IFAT Eurasia, çevre teknolojileri sektörünün Avrasya bölgesindeki önde gelen etkinliği konumunda bulunuyor.

IFAT ailesinin bir bireyi ve bölgenin en önemli etkinliği olan IFAT Eurasia için beklentiler 2021 yılı için de yüksek. Sektör paydaşlarının doğrudan iletişim kurduğu, ürünü görüp dokunduğu, ilişkileri pekiştirdiği, ortak sorunlar için tartıştığı ortama Ekim ayında tekrar kavuşacak. İhtisas fuarlarının doğası gereği, sadece fuarın açık olduğu zaman diliminde değil alanın kapalı olduğu saatlere de yayılan bir iletişim ile sektör tekrar gündeme çıkacak.

IFAT Eurasia ilk defa uygulamaya açacağı dijital platform ile sadece Fuar salonlarında değil, dijital ortamda da bir adım önde olacak, yeni platform ile katılımcılar dijital hizmetlerden yararlanacak, sanal eşleştirme oturumlarına katılacak, platformu kullanan ziyaretçiler ile görüntülü olarak görüşecekler.

Geleneksel Alman, Avusturya ve İsviçre pavyonlarına ek olarak, IFAT Münih katılımcılarına ülkesel ayrım olmadan hizmet verecek bir IFAT toplu katılımı gerçekleşecek.

IREMCON Uluslararası Çevre Konferansı özellikle Balkan ülkelerinden gelecek olan üst düzey delegelerin firmalarımızla buluşmasına destek olacak.

IFAT Eurasia, çevre teknolojileri sektörünün kaybettiği zamanı kapatması için önemli bir fırsat olacak.

Tüm sektörü YENİ BAŞLANGIÇ için aynı çatı altında toplanmaya davet ediyoruz!

Trendler

Exit mobile version