Hidroforlar

Yargıtay Başkanlığı’nın yeni hizmet binasında Lowara pompa ve hidrofor sistemleri hizmet veriyor

Yayın Tarihi:

on

Ankara’nın çeşitli semtlerinde 6 ayrı yerleşkede hizmet veren Yargıtay Başkanlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Toplam 422 bin metrekare kapalı alana inşa edilen hizmet binasında sirkülasyon, hidrofor ve atık su drenaj hatlarında Lowara kalitesi hizmet veriyor.

2019 yılında ABD’de düzenlenen 4. Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu’ndaki yarışmada ‘En İyi Sürdürülebilir Ofis Kategorisi’nde birinci seçilen projenin ısıtma-soğutma hatlarında ecocirc XL serisi yüksek verimli ıslak rotorlu sirkülasyon pompalarının yanı sıra Lowara e-LNE serisi sirkülasyon pompaları da kullanıldı. Projede ayrıca mekanik ve motor verimliliği yüksek e-NSC serisi uçtan emişli santrifüj pompalar da tercih edildi.

Pompa üzerine monte edilerek sistemlerde maksimum enerji tasarrufu sağlayan Hydrovar® mikro işlemcili frekans kontrol cihazının da kullanıldığı projenin inşası sıfır hata uyumlu olarak tamamlandı.

Yargıtay yeni hizmet binasında Lowara Doublebox Plus serisi tahliye üniteleri ile atık su hatlarında güvenli su tahliyesi sağlanıyor. e-SV serisi düşey milli çok kademeli pompaların kullanıldığı frekans sürücülü hidrofor sistemleri sayesinde konforlu su temini gerçekleştirilirken projenin drenaj sistemlerinde de çözüm ortağı olarak Lowara pompa sistemleri kullanılıyor.

Trendler

Exit mobile version