Etkinlikler

Xylem’e “Yılın Su Teknolojisi Şirketi” ödülü

Yayın Tarihi:

on

Suyla ilgili ekipmanlar üreten ve sağlayan lider küresel su teknolojileri şirketi Xylem (NYSE:XYL), 2018 Küresel Su Ödülleri’nde “Yılın Su Teknolojisi Şirketi” seçildi. Ödüle, 2017 yılında su teknolojisi alanına en önemli katkıyı yapan şirket layık görüldü. Küresel Su Ödülleri, 2006 yılında kurulan Global Water Intelligence (GWI) tarafından Küresel Su Zirvesi’nde her yıl sunulmakta olup uluslararası su endüstrisindeki en önemli başarıları tanıyarak kabul etmektedir. Ödüller, Global Water Intelligence ve Water Desalination Report kullanıcıları tarafından oylanıyor.

Xylem, “21. yüzyılın dijital dünyası için baştan sona su çözümleri sunan eşsiz vizyonu” ile tanınıyor. Enerji yönetimi ve süreç optimizasyonu üzerine odaklanan stratejik kazanımları en ileri teknolojiye dayanan en son yenilikleri sayesinde Xylem, su endüstrisinin en kalıcı sorunlarını ele alan akıllı su çözümlerinin lider sağlayıcısı olarak kabul edilmiştir. Xylem, “2017 yılında su teknolojisi sektöründe büyük ve kayda değer bir değişiklik yapan, hızla büyüyen akıllı su çözümleri pazarında açıkça bir lider” olarak belirlendi.

Xylem Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Patrick Decker, “Yılın Su Teknolojisi Şirketi olarak tanınmaktan onur duyarız” dedi. “Bu ödül, bugün yüz yüze olduğumuz en karmaşık su yönetimi sorunlarını ele alma konusunda son derece kararlı olan yaklaşık 17.000, Xylem çalışanımızın çabalarının önemli bir kanıtıdır. Suyun karşılanma gücü konusunda kamu hizmetindeki kuruluşlara yardımcı olmak, su ve atık su operasyonlarının verimliliğini artırmak için pazara doğru teknolojik çözümleri kazandırmak üzere müşterilerimiz ve ortaklarımızla işbirliği yapmaya odaklandık.”

Küresel Su Ödülleri, 16 Nisan 2018 akşamı Fransa’nın Paris kentinde Küresel Su Zirvesinde düzenlenen özel bir törenle verildi.

Trendler

Exit mobile version