Pompalar

Xylem, Ortadoğu ve Türkiye bölgesine yeni Genel Müdür atayarak bölgedeki etkisini güçlendiriyor

Yayın Tarihi:

on

Dünyanın su ile ilgili en kritik sorunlarına yenilikçi ve teknolojik çözümler geliştirmeye kendini adamış küresel lider bir su teknoloji firması olan Xylem Inc. (NYSE: XYL), bugün Naji Skaf’ın Orta Doğu ve Türkiye’den sorumlu genel müdür olarak atandığını duyurdu.

Edinmiş olduğu zengin tecrübesini de beraberinde getiren Naji Skaf, yeni genel müdür rolüne, enerji sektöründeki 23 yıllık tecrübesi ve bölgedeki 17 yıllık iş tecrübesi ile başlıyor. Daha önce Air Products’ta Orta Doğu & Türkiye Başkanlık görevi, Vision Invest’in (eski adı ACWA Holding) bağlı kuruluşu olan Qudra Energy ile Air Products arasındaki bir ortak geliştirme ve yatırım girişimi olan Air Products Qudra’nın CEO görevini üstlenmiştir. 

Naji Skaf kariyeri boyunca Middle East Gas Association, AJWAA ve Egyptian Industrial Gas Company gibi birçok kuruluşun yönetim kurulunda yer almış olup bu kurullara başkanlık yapmıştır. Skaf, enerji sektöründe sahip olduğu muazzam tecrübeyi de beraberinde getirmektedir.

Dubai’de bulunan Naji Skaf, iç operasyonları büyütüp geliştirerek paydaşlar ve müşteriler arasındaki güçlü ilişkileri koruyup Orta Doğu ve Türkiye genelinde ticari büyümenin sürekli olarak devamını sağlayarak işletmeye liderlik edecektir. Aslen Lübnanlı olan Skaf, ABD, Kanada, Avrupa ve Orta Doğu’da yaşamış ve çalışmış olup Kanada vatandaşlığına sahiptir. Kanada’daki McGill Üniversitesi’nden Fen Fakültesi Diploması, ABD’de bulunan Houston Üniversitesi’nden ise İşletme Yüksek Lisans derecesi elde etmiştir. Bunun yanında yeni liderlik rolü için gerekli tecrübeye ve anlayışa fazlasıyla sahiptir.

Yeni görevi hakkında yorum yapan Naji Skaf şu sözleri söyledi: “Orta Doğu & Türkiye pazarındaki yeni görevime başlayacağım için çok mutluyum. Bu bölge benzeri görülmemiş teknolojik gelişmeler ve geleceğe dönük yönetim vizyonu ile çok önemli bir dönüm noktasında. Yapacağım ilk iş yerel ekibime liderlik yapmak ve onları desteklemek olacak, bunun yanında bizi geleceğe taşıyan dijital teknolojileri ön plana alarak ortaklarımız ve paydaşlarımızı da destekleyeceğim. Su ile ilgili sorunlarının çözülmesi için çalışanlarımızı, ortaklarımızı ve müşterilerimizi güçlendirerek gururlu mirasımızı güçlendirmeye kendimi adadığımı kanıtlayacağım.

Yeni rolünde Frank Ackland’ın yerini alacak olan Naji Skaf, kritik su ve altyapı sorunlarını inovasyon ile çözmeye kendini adamış Xylem’in bölgedeki lider küresel su teknolojisi şirketi statüsünü güçlendirmeye devam edecektir. Xylem’in misyonu müşterilerin su ve kaynak yönetimini en iyi hale getirerek daha sürdürülebilir bir dünyanın yaratılması için çalışmaya devam etmek ve böylece 150’den fazla ülkede suyun güvence altına alınmasına yardımcı olmaktır.

Trendler

Exit mobile version