Sektör Haberleri

WIN EURASIA için geri sayım başladı: Türk endüstrisi 5G ile tanışacak

Yayın Tarihi:

on

Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen Avrasya’nın lider sanayi fuarı WIN EURASIA, 8-11 Haziran 2022 tarihlerinde endüstri profesyonellerini bir araya getirecek. ‘Endüstriyel Dönüşüm’ teması etrafında şekillenecek etkinliklere sahne olacak fuar, yenilenen İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek. Fuarın yeni teknolojilerin gelişmesine yaptığı katkı ile endüstriyel alanda 5G teknolojisi kullanımı, ilk kez bu yılki WIN EURASIA’da tanıtılacak.

Endüstrinin en önemli fuarları arasında yer alan ve sektör profesyonelleriyle birlikte en yeni ürünlerin ilk kez tanıtılacağı WIN EURASIA, kapılarını açmaya hazırlanıyor. Hannover Fairs Turkey tarafından düzenlenen fuarda, metal işlemeden otomasyon teknolojilerine, elektrik ve elektronik ekipmanlardan iç lojistiğe kadar çok sayıda ürün grubu görücüye çıkacak. Geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm bileşenlerin yakından incelenme fırsatının sunulacağı fuarda ayrıca 5G teknolojisi de yine ilk kez bir fuar alanında endüstriyel kullanıma sunulacak.

Dikkatler Türkiye’nin üzerinde

WIN EURASIA Fuarı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Annika Klar

buy cheap kamagra online

, imalata dayalı tüm sektörlerin dikkatinin Türkiye üzerine yoğunlaştığını belirterek, “WIN EURASIA, imalat sanayisindeki pek çok profesyoneli bir araya getirecek. Bunun yanı sıra fuarımızın yeni teknolojilerin gelişmesine yaptığı katkı ile endüstriyel alanda 5G teknolojisi kullanımının ilk kez bu yılki WIN EURASIA’da tanıtılacak olması, dikkatleri fuarımızın üzerine çekmekte” dedi. WIN EURASIA’nın sahip olduğu tecrübe ve vizyon ile pandemi öncesi dönemde olduğu gibi bu yıl da gelişen yeni teknolojik ürünlerin tanıtılmasının önünü açacağını dile getiren Klar, sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle pandemi döneminde üretim ve dağıtım alanında yaşanan aksaklıkların firmaları yeni arayışlara yönlendirmesiyle son dönemde iş yapış şekillerinin ve ticaret anlayışının da değiştiğini görüyoruz. Bu değişim, özellikle Türkiye gibi ülkelerde fuarcılık sektörünün önünü açtı ve sektöre bir cazibe merkezi olma yolunda ivme kazandırdı. WIN EURASIA Fuarında global ekonomiyi canlandıracağız.”

“Türk endüstrisi 5G ile WIN EURASIA 2022 Fuarı’nda tanışacak”

Basın toplantısında konuşan bir diğer isim olan Hannover Fairs Turkey Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın, “WIN EURASIA’yı yenilenen İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Böylelikle katılımcılara ve ziyaretçilere hem ulaşım açısından kolaylık sağlamayı hem de daha iyi bir fuar deneyimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Fuarın geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm ekosistemi buluşturacağını dile getiren Belkıs Ertaşkın, sözlerine şöyle devam etti: “WIN EURASIA bu yıl, 15 ülkeden 400’ün üzerinde firma ile toplam 22 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Türkiye uluslararası arenada önemli bir iş partneri haline geldi. Ticaret Bakanlığı’nın destekleri ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ile nitelikli satın alma heyetini bu yıl hayata geçirdik ve 16 ülkeden 350’ye yakın VIP satın almacıyı fuarda katılımcılar ile buluşturacağız. Ayrıca geçmiş senelere dayanan tecrübelerimize göre fuarda 80 farklı ülkeden 35 binin üzerinde bir ziyaretçi beklemekteyiz. 2022 yılında WIN EURASIA’da yaklaşık 1 milyar dolara yakın bir iş hacminin oluşmasını ön görüyoruz. Bu yıl, fuarımızda en önemli yenilik ise hiç kuşkusuz 5G teknolojisi olacak. Henüz 5G iletişim teknolojisiyle tanışmayan Türk endüstrisi ve sanayisi, ilk kez halka açık bir etkinlikte bu teknolojiyi yakından tanıma olanağını WIN EURASIA 2022 Fuarı’nda bulacak.”

Trendler

Exit mobile version