Etkinlikler

WIN EURASIA Automation Fuarı’na geri sayım başladı!

Yayın Tarihi:

on

 

2016 itibariyle tamamen Hannover Fairs Turkey bünyesinde düzenlenmeye başlanan WIN EURASIA Automation, yeni ekibi ve yenilikleriyle 17-20 Mart tarihleri arasında Tüyap’ta endüstriyel teknoloji tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

 

2016 itibariyle  tamamen Hannover Fairs Turkey bünyesinde düzenlenmeyebaşlanan WIN EURASIA Automation,  yeniekibi ve yenilikleriyle  17-20 Mart tarihleriarasında Tüyap’ta endüstriyel teknoloji tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.Toplam 10 Holde, Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia,Hydraulic&Pneumatic EURASIA ve Materials Handling Eurasia olmak üzere 4ayrı fuarı bir araya getirecek olan WIN EURASIA Automation, kablolardan akışkan gücü teknolojilerine, sürücü teknolojilerindenyazılımlara, robot kollarından insansız forkliftlere bir fabrika için gereklitüm çözümleri tek çatı altında sunacak.

Bilim, Sanayi veTeknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık’ın katılımıyla gerçekleşecek fuar, EkonomiBakanlığı, OAİB (Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri), MAİB (Makina İhracatçılarıBirliği), Makina Tanıtım Grubu, ENOSAD (Endüstriyel Otomasyon SanayicileriDerneği), İSDER (İstif Makinalerı Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği),AKDER (AKışkan Gücü Derneği), ETMD (Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği) vebaşta olmak üzere 50’yi aşkın kurum, dernek ve medya kuruluşu tarafındandestekleniyor. 25 ülkeden yaklaşık 1556 katılımcıyı ağırlayacak olan WIN EURASIAAutomation, geleceğin fabrikalarına yönelik doğru  çözümlere ulaşmak isteyenziyaretçiler için bir kez daha bölgenin lider inovasyon platformu olduğunukanıtlayacak.

Geleceğin Fabrikalarına Bakış

Endüstri dünyası yeni bir dönemle karşı karşıya. Endüstri 4.0 olarakadlandırılan bu yeni dönem, dijital teknolojik gelişmelerin ışığında”akıllı fabrikaları” endüstrinin merkezine taşıyor. Bu yenigelişmelerle birlikte, artık üretim sürecindeki makina, bilgisayar, sürücü vekontrol cihazlarının birbiriyle iletişim kurması; insanlardan neredeyse tamamenbağımsız olarak kendilerini koordine ve optimize edebilmeleri mümkün. Böylece,üretim süresi, maliyeti ve harcanan enerji miktarı düşerken, üretim kalitesiartıyor. Bu yeni endüstriyel döneme doğru hızlı bir dönüşüm yaşanıyor.Ülkelerin ise rekabet güçlerini kaybetmemek adına,  altyapı çalışmalarını hızlıca tamamlayarak buyeni döneme ayak uydurabilmeleri gerekiyor. WIN EURASIA Automation Fuarı,  katılımcılarının sergilediği yenilikçi ürünve çözümlerle, Türkiye’de Endüstri 4.0’ın gelişimine en büyük katkılardanbirini sunuyor. 4 ticari fuar, yeni endüstriyelçağın, entegre üretim süreçlerine yönelik olarak en ileri teknolojiye sahipkomponent, sürücü, yazılım, robot ve istifleme-taşıma-depoloma çözümlerini biraraya getiriyor.

Türkiye’nintek Otomasyon fuarı olan Otomasyon Eurasia Fuarı’nda ziyaretçiler, en küçükdevrelerin bile birbiriyle iletişim halinde olduğu, küçültülmüş ve inceltilmişkomponentlerle hayvan ve insan hareketleri taklit edilerek geliştirilmiş en ileriteknolojiye sahip robot ve robot kollarını görme fırsatı elde edecekler.

Trendler

Exit mobile version