Pompalar

WILO-ZETOS K8: Her durum için tek pompa

Yayın Tarihi:

on

Su, yaşam demektir ve bundan dolayı vazgeçilmez yaşam kaynağıdır. Bu gerçeklik, belediyelerin de enerji açısından verimli su kazanımını ve su teminini sağlamasını gerektirmektedir. Bu tür su kazanımı ve su temini, gerekliliklere ve koşullara uygun özel olarak yapılandırılabilen, yüksek verimlilik derecesine sahip esnek sistemler ile sağlanabilir. Wilo, bu ihtiyaç çerçevesinde sadece enerji verimliliği alanında değil, aynı zamanda yaşam döngüsü maliyetleri açısından da kendi sınıfında yeni standartlar yaratan derinkuyu pompası Wilo-Zetos K8’i geliştirdi. Wilo-Zetos K8 daimi mıknatıslı motoru sayesinde yüzde 85’e varan enerji verimliliği sağladığı gibi 150 g/m3 kum geçirgenliği özelliğiyle sınıfında tek olmayı da başarıyor. Zetos K8, hem su yönetimi hem endüstri hem de bina uygulamalarında kullanılabiliyor.

Yüzde 84’ün üstünde seyreden verimlilik ile Wilo-Zetos K8, bu sınıftaki ve şu anda piyasada bulunan derinkuyu pompaları arasında en verimli ürün olarak öne çıkıyor.

Bu üstün değere, pompanın motorlardan ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hidrolik sistemden oluşturulan kombinasyon mümkün kılıyor: Zetos K8’in olağanüstü yüksek hidrolik verimliliği, “Best in Class” sistem verimliliğine ek olarak sürekli manyetik motorunun verimliliği ile kombine ediliyor.

Teslimat kapsamında bulunan frekans konvertörünün geniş parametreleme olanaklarına ek olarak PM motor sistemi farklı güvenlik ve kontrol fonksiyonları ile istenen koşullara uygun hale getiriliyor.

Zetos K8 ayrıca yüksek kaliteli malzemelerin kullanılması, hassas döküm tekniğinin sağladığı sağlamlığı ve cazip fiyatı sayesinde içme (Fransız içme suyu sertifikası: ACS) ve kullanma suyunun basılmasında ve taşınmasında da kullanılabiliyor.

Optimize edilmiş çark tasarımı sayesinde Zetos K8, oldukça sessiz bir çalışma sağlamaktadır.

Uygulamaya özel yapılandırılabilen, su temini, sulama sistemleri, basınçlandırma veya endüstriyel kullanım pek çok alanda kullanılabilen Zetos K8 her ortamda sorunsuz çalışıyor.

Komple 1.4408 (AISI 316) paslanmaz çelik ince dökümden yapılmış hidrolik sayesinde korozyona karşı yüksek dayanıklılık ile zorlu koşullar için kullanıcılarına sağlamlık sunuyor. Özellikle agresif sıvılar için Duplex malzemeden üretilen modeller, kullanıcıların ihtiyaçlarına her anlamda cevap veriyor.  

Yüksek verimli hidrolik, üstün sağlamlık, opsiyonel sürekli manyetik motor ve malzeme tasarrufu özelliklerinin bir araya gelmesi ile üretilen Wilo-Zetos K8, ayrıca düşük satın alma maliyeti ve üstün verimliliğe bağlı olarak sunduğu enerji tasarrufu ile amortizasyon süresinin minimuma inmesini de sağlıyor.

Trendler

Exit mobile version