Pompalar

Wilo, yeni ürünlerle atağa kalktı

Yayın Tarihi:

on

Wilo, son olarak kullanıcılara sunduğu Initial Line projesi ve ileri teknolojiye sahip yeni nesil pompalarıyla atağa kalktı. Evsel kullanıma uygun Initial Line ürünleriyle perakende pazarına adım atan Wilo ayrıca, “ilk akıllı pompa” Stratos MAXO’yu ve yenileme pompası Varios PICO’yu sektöre kazandırmaya hazırlanıyor.

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, dev projelerden tarım arazilerinde kullanılabilecek pompalara kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçları karşılayacak yenilikler gerçekleştirdi.

Hayatı kolaylaştıran “Initial Line” ürünleri

Sektöründe uzman olan Wilo, sahip olduğu deneyimden daha fazla kullanıcının faydalanması için yeni bir kategori oluşturdu. 2017’nin Ekim ayında piyasaya sunulan “Initial Line” adlı yeni ürün gamı sayesinde son kullanıcılar da Wilo’nun kaliteli ürünleriyle tanışma fırsatı buldu. Su temini ile atık su pompa ve sistemlerinden oluşan Initial Line serisinde başlangıç olarak 13 ürün ve 35 farklı model yer alıyor. Yazlık evlerine, apartmanlarına, sitelerine ya da çiftliklerine ideal bir pompa arayan kullanıcılar, Wilo Initial Line satış noktalarına giderek bu ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.  

Akıllı pompa Wilo-Stratos MAXO

Wilo, yeni üretim ekonomisini belirleyen Endüstri 4.0 çağına dünyanın ilk gerçek akıllı pompası Wilo-Stratos MAXO ile katkı sağlayacak. Üstün özellikleri ve tasarımı sayesinde 2017’deki ISH Frankfurt Fuarı’nda “Design Plus” ödülünü almaya hak kazanan Wilo-Stratos MAXO, sistem verimliliği, enerji tasarrufu, kullanım kolaylığı ve yüksek etkileşim gücüyle fark yaratıyor.

Wilo’nun bir diğer yeni ürünü olan Wilo-Varios PICO ise yenileme pompası kategorisinde yer alıyor. Yapılan pazar araştırmaları neticesinde geliştirilen Wilo-Varios PICO, ısıtma, soğutma ve iklimlendirme sektörlerinin tüm uygulama alanları için ideal bir yenileme pompası olarak dikkat çekiyor.

Trendler

Exit mobile version