Sektör Haberleri

Wilo ve Anadolu Efes’ten su tasarrufu odaklı iş birliği

Yayın Tarihi:

on

Enerji ve su kaynaklarının akıllı ve verimli kullanıldığı bir dünya için çözümler sunan lider pompa üreticisi Wilo, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Su Tasarruf Partneri olacak. Doğal yaşamın korunması noktasındaki kampanyalara en az sportif başarılar kadar önem veren Anadolu Efes’in, 22 Mart Dünya Su Günü’nde Real Madrid’i ağırlayacağı karşılaşma “Dünya Su Günü Maçı” olarak oynanacak. 

2025 yılına kadar 100 milyon insana temiz su sağlama stratejisiyle su teknolojileri alanında yenilikçi çözümler geliştiren Wilo, sadece teknoloji yatırımlarıyla değil tüm toplumda daha fazla farkındalık oluşturmak adına kuraklık ve iklim değişikliği konularında çalışmalar yürütüyor. Kuraklık tehdidine dikkat çekmek için 22 Mart Dünya Su Günü özelinde farklı projelere imza atan Wilo, 2021-2022 basketbol sezonu boyunca Anadolu Efes’in Su Tasarruf Partneri olacak.

İki saygın kurumu aynı platformda buluşturacak iş birliği kapsamında Wilo Türkiye ve Anadolu Efes; içilebilir temiz su kaynaklarının önemini vurgulamak, hayatın akmasının devam etmesi için su kaynaklarının korunması noktasında farkındalık yaratmak için ortak iletişim çalışmaları gerçekleştirecek. 

Anadolu Efes oyuncuları, ‘Dünya Su Günü Maçı’na özel bir forma ile çıkacak

Anadolu Efes’in 22 Mart Dünya Su Günü’nde, Real Madrid’i Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacağı EuroLeague karşılaşması, Wilo Türkiye’nin desteğiyle “Dünya Su Günü Maçı” olarak oynanacak. Su tasarrufu ile ilgili hayati bilgilerin basketbol severlerle paylaşılacağı karşılaşmada Anadolu Efes Spor Kulübü oyuncuları, sahaya “Dünya Su Günü Forması” ile çıkacak. Taraftarlardan büyük beğeni toplayacak maça özel tasarlanacak formada azalan su kaynakları ve su tasarrufunun önemini vurgulayacak detaylar yer alacak. 

Birleşmiş Milletler’in 50 Sürdürülebilirlik ve İklim liderinden biri olan Wilo ve skorlarda gösterdiği başarı kadar sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Anadolu Efes, önümüzdeki dönemde de gezegenimizin sürdürülebilir geleceği için özel projelere imza atmaya devam edecek.

Trendler

Exit mobile version