Etkinlikler

Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri düzenledi

Yayın Tarihi:

on

Wilo’dan Öğrencilere Pompa Sistemleri ve Enerji Verimliliği Eğitimi

 

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi. Seminerde sektörün geleceği olan öğrencilere, temel pompa sistemlerinin yanı sıra enerji verimliliğinin önemi anlatıldı.

 

 

Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektörünün gelişimine öncülük eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için özel bir eğitim semineri düzenledi.

Wilo, altı yıl önce bir “Pompa Eğitim Atölyesi” kazandırdığı Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin mesleki gelişimine, 21 Ocak’ta düzenlediği seminerle katkı yapmaya devam etti. Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen seminere, “Tesisat”ve “İklimlendirme” bölümlerinde eğitim gören 40 öğrenci katıldı.

Pompalar ile ilgili temel prensiplerin ele alındığı seminerde öğrenciler, pompa kesiti, pompa çarkı ve sızdırmazlık elemanlarını detaylı olarak inceleme fırsatı buldu. Pompa çalışma prensipleri, Wilo pompalarının sağladığı enerji verimliliğinin avantajları gibi konuların da gündeme alındığı seminerde öğrenciler, merak ettikleri konuları Wilo Türkiye Eğitim Sorumlusu Ayhan Umay’dan öğrenme imkânı buldu.

Profesyonellere,öğrencilere ve sektör bileşenlerine yönelik eğitim çalışmaları düzenleyen Wilo,2014 yılında 1700’e yakın kişiye eğitim verdi. Wilo, 2015 yılında da hem teknik eğitim hem de uygulamalı eğitim çalışmalarına devam edecek.

 

www.wilo.com.tr

Trendler

Exit mobile version