Pompalar

Wilo “Initial Line” ürün gamıyla perakende pazarında

Yayın Tarihi:

on


Türkiye’deki en önemli projelere uzun yıllardır kaliteli ve verimli pompa sistemleriyle değer katan Wilo, yeni geliştirdiği “Initial Line” adlı ürün serisiyle daha önce yer almadığı perakende pazarına adımını attı. Yüzde 95’i aşan memnuniyet oranına sahip satış sonrası servis desteğiyle sektöründeki paydaşlarının güvenini kazanan Wilo, ev tipi kullanıcı segmentinde kaliteli pompa arayanlar için artık ulaşılması kolay hale geldi. Yazlık evlerine, apartmanlarına, sitelerine ya da çiftliklerine ideal bir pompa arayan kullanıcılar, Wilo Initial Line satış noktalarından ihtiyaç duydukları ürünleri alabilecekler.  

Initial Line serisindeki yeni ürünler, santrifüj pompaları, hidroforlar ile atıksu ve drenaj pompalarından oluşuyor. Başlangıç olarak 13 ürün ve 35 farklı model ile pazara giriş yapan Wilo, döküm ve paslanmaz çelik jet pompalar, çok kademeli pompalar, periferik pompalar, yatay tanklı hidroforlar, akış kontrollü hidroforlar, yatay ve dikey milli 1 ve 2 pompalı hidroforlar, drenaj ve atıksu dalgıç pompalarla bu alanda da büyümeyi hedefliyor.

Sektöründe her zaman öncü olarak anılan Wilo, yeni Initial Line serisiyle kullanıcılarına pek çok avantaj kazandırmayı hedefliyor. Kullanıcılar ekonomik, kaliteli, pratik ve verimli ürünlere sahip olacak. Ev tipi kullanım için özel olarak tasarlanmış olan yeni ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşmak mümkün olabilecek. Wilo yenilikçi bakış açısını Initial Line projesine de taşıdı. Avrupa menşeli olan ürünler gerekli bütün kalite standartlarına uygun olarak en son teknolojilerle geliştirildi. Ar-Ge ekibiyle önemli projelere imza atan Wilo, Initial Line serisi ürünlerinde verimliliği evlere taşımaya başladı.

Kolay ve hızlı şekilde montajı yapılabilen Initial Line serisi ürünleri zaman kaybını ortadan kaldırıyor. Ürünler dayanıklı yapısıyla tarım alanında da fark yaratmaya hazırlanıyor. Tarımsal sulamada üstün performans göstermesi ve süreklilik sergilemesi için geliştirilen ürünler, uzun yıllar boyunca çiftçilerin hayatını kolaylaştıracak.

INITIAL LINE ÜRÜNLERİNE BAKIŞ…

13 ürün ve 35 farklı modelin yer aldığı Initial Line serisinden bazı ürünlerin kullanım alanları ve özellikleri şöyle:

Initial Jet-SPG / Kendinden Emişli Jet Pompa

Kendinden emişli jet pompa; kuyulardan ve tanklardan su temininde, bahçe sulamada ve hidrofor ihtiyacı için kullanılabiliyor. Su dağıtımı uygulamaları için ideal olan ürün, 8m’ye kadar çıkan emiş yeteneğiyle fark yaratıyor.

Initial Control SPG – Akış Kontrollü Jet Hidrofor

Kendinden emişli jet hidrofor olan Initial Control SPG, kuyulardan ve tanklardan su temini ile bahçe sulamada kullanılabiliyor. İçme suyu uygulamalarında, kuyulardan su temin etme ve su dağıtımı uygulamaları için ideal olan Initial Control SPG, 8m’ye kadar emiş yeteneğine sahip bir pompa. Akış kontrolü sayesinde kullanıcının ihtiyacına göre pompanın devreye girip çıkması belirlenebiliyor.

Yatay Tanklı Hidrofor – Initial Aqua SPG / Tanklı Hidrofor

Kendinden emişli jet pompa ile tasarlanmış tanklı hidrofor, içme suyu basınçlandırılmasında, kuyulardan ve derinlerde olan haznelerden su basılmasında ve bahçe sulamasında uygulanabiliyor. En önemli özellikleri arasında su kullanımına bağlı otomatik çalışma ve durma yer alıyor. 25 ve 50 lt hacimde yatay genleşme tankı bulunan ürünün teslimatı kapsamında ayrıca, SPG pompa, basınç şalteri ve esnek bağlantı özelliği yer alıyor.

İki Pompalı Hidrofor – Initial COE2-MSH / Pompalı Hidrofor

Çok kademeli, yatay tip pompalı paket hidrofor, bireysel ve toplu konut, apartmanların içme suyu basınçlandırmasında, yangın söndürmede uygulanabiliyor. Rotasyon, paslanmaz çelik kollektör ve titreşimi önleyen kauçuk ayaklar ürünün öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Teslimat kapsamında; 2xMSH pompa, AMD/ATD panel, 2 x basınç şalteri ve 1x seviye flatörü var.

Initial Waste / Kirli Su ve Foseptik için Pompa

Monofaze dalgıç pompa olan Initial Waste’in uygulama alanlarında; garaj ve kazan dairelerindeki su birikintileri, temiz yağmur suyu, drenaj tankları, yüzme havuzları, akvaryum ve süs havuzları ile bulaşık ve çamaşır makinesi atıksuyunun tahliyesi yer alıyor. Düşük ses seviyesi, saatte 60 kez devreye girme sayısı, H07RNF tip 10m elektrik kablosu ve otomatik hava tahliyesi ürünün özelliklerinden bazıları…

Trendler

Exit mobile version