Pompalar

Wilo, enerji verimliliği sağlayan pompalarıyla Vestel City’de

Yayın Tarihi:

on

İleri teknolojisi ile dünyada 148, Türkiye’de ise 28 yıldır faaliyet gösteren pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, yüksek verimli pompa çözümleriyle Türkiye’nin önde gelen dev projelerine katma değer sağlıyor. Bu projelerden biri de Avrupa’nın en büyük fabrikaları arasında yer alan Manisa’daki Vestel City’de bulunan Vestel Beyaz Eşya bünyesindeki otomatik çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasıdır. Yüksek otomasyon seviyesi ile bütün enerji verilerinin uzaktan izlenerek kontrol edildiği Endüstri 4.0 altyapısına sahip hatları ve idari binalarında Wilo ürünlerinin tercih edildiği fabrikada, markanın ısıtma-soğutma hatlarında kullanılan sirkülasyon pompaları, yüksek verimliliğe sahip hidroforları ve parçalayıcı bıçaklı dalgıç pompa sistemleri kullanıldı. 

Pompa sistemleri sektöründe dünya çapında müşterileri için çözüm sağlayıcı olma vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Wilo, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dev projelerin profesyonel çözüm ortağı olarak dikkat çekiyor. Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra müşterilerine sunduğu kaliteli hizmetle de sektörüne öncülük eden Wilo, Vestel Beyaz Eşya bünyesinde Manisa’daki Vestel City’de yer alan otomatik çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasında da pompa sistemleri ile yer aldı.

İleri teknoloji ve yüksek verimlilik sağlayan ürünleri ile tercih sebebi

Endüstri 4.0’a uyumlu olarak inşa edilen Vestel’in yeni çamaşır ve kurutma makinesi fabrikası, Wilo’nun çevre dostu yüksek verimliliğe sahip pompa çözümlerine emanet edildi. Türkiye’de endüstri 4.0 öncülerinden olan Vestel City’deki otomatik çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasının ısıtma-soğutma ve iklimlendirme hatlarında Wilo IL, IPL, IL-E, IP-E sirkülasyon pompaları, yüksek verimliliğe sahip kullanma suyu hidroforunda Helix V pompası, atık su çözümlerinde ise parçalayıcı bıçaklı dalgıç pompa MTH serisi kullanılıyor. Hidrofor sistemleri CC panolar, MTH serisi atık su pompaları ATD pano ile kontrol edilirken, ısıtma-soğutma ve iklimlendirme sistemlerinde panodan frekans konvertörlü ve üzerine entegre frekans konvertörlü pompalar tercih edilerek sistemlerin fabrika otomasyonuyla iletişim kurması ve entegre çalışması sağlanıyor.

Kurulduğu günden bu yana çevreyi ve kullanıcısını koruyabilmek amacıyla enerji tasarruflu ürünler üretme vizyonuyla hareket eden Wilo, kullandığı ileri teknoloji ve gelişmiş ürün özellikleri sayesinde Vestel’in otomatik çamaşır ve kurutma makinesi fabrikasının maksimum enerji tasarrufu sağlanmasına da katkıda bulunuyor. Ürünleri, çözümleri ve hizmetleriyle müşterilerinin yaşamlarını ve iş hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Wilo, dev projelerin çözüm ortağı olmaya devam edecek.

Trendler

Exit mobile version