Pompalar

Wilo, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi aldı

Yayın Tarihi:

on

İleri teknolojisi ile dünya kaynaklarını korumaya katkıda bulunan yeni nesil ürün ve çözümler sunan Wilo, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından hazırlanan ve sanayi işletmelerinin Covid-19 ile mücadelesinde rehber olan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan kriterleri sağlayarak COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı. Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu, sanayi kuruluşlarının çalışanlarını, ziyaretçilerini, tedarikçilerini ve bakım personelini damlacık veya temas yoluyla bulaşan COVID-19’a karşı korumak için gerçekleştirdiği hijyen uygulamalarını ve kontrol kriterlerini içeriyor. Wilo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Ürek, TSE tarafından hazırlanan kılavuzun, sanayi kuruluşlarına salgınla mücadelede rehberlik ederek aynı zamanda salgın sonrası dönem için de “güvenilir, salgından etkilenmemiş ve hijyenik üretim” kriterlerine uygun üretim yapılabilmesi için yol gösterici olacağını belirtti.

Binalarda, endüstride ve altyapı uygulamalarında bulunan ısıtma, soğutma, havalandırma sistemlerinin yanı sıra su temini ve atık su uygulamalarında da kullanılan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, TSE denetimlerinden geçerek sektöründe bir ilk olarak COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandı.

Wilo olarak salgın sürecinde temel önceliklerinin sağlık olduğunu belirten Wilo Türkiye Genel Müdürü Mehmet Ürek, “Pandeminin ilk gününden itibaren salgının üretime olumsuz etki etmesini engellemek ve çalışma arkadaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı bir ortamda çalışabilmesini sağlamak için çok sıkı tedbirler aldık. Dünya Sağlık Örgütü’nün yanı sıra Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu ve yerel birimlerin bu konudaki tüm uyarı ve açıklamalarını dikkate aldık. Genel merkezimizin her alanında, bayilerimiz ve yetkili servislerimizin değdiği her noktada tüm bu tedbirlerimizi büyük bir disiplinle hayata geçirdik.Tüm bu çalışmalarımızın TSE tarafından tescillenmesi bizim için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağı oldu” açıklamasında bulundu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları tarafından hazırlanan ve sanayi işletmelerinin Covid-19 ile mücadelesinde rehber niteliğinde olan Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda yer alan kriterleri sağlayan Wilo; tüm paydaşlarını korumak için pandemi başlangıcından bu yana hayata geçirdiği hijyen uygulamalarını ve kontrol kriterlerini uygulamaya devam ediyor. TSE tarafından hazırlanan kılavuz, sanayi kuruluşlarına salgınla mücadelede rehberlik ederek aynı zamanda salgın sonrası dönem için de “güvenilir, salgından etkilenmemiş ve hijyenik üretim” kriterlerine uygun üretim yapılabilmesi için yol gösterici olacak.

Trendler

Exit mobile version