Elektrik Motorları

Volt Motor, TURQUALITY yolunda

Yayın Tarihi:

on

TURQUALITY®, dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programıdır. Günümüzde gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları ve değişen tüketim kalıpları uluslararası arenada yer almak isteyen şirketleri daha fazla katma değer ve daha fazla pazar payı anlamına gelen güçlü markalar yaratmaya teşvik ediyor.

“10 yılda 10 dünya markası yaratmak” vizyonu ile tasarlanmış bir marka geliştirme programı olan TURQUALITY®’ nin tüketici gözünde bir marka referansı, Türk markaları açısından ise bir gelişim katalizörü olabilmesi amaçlanmaktadır.

Tekstil ve hazır giyim, otomotiv, elektronik, gıda gibi rekabetçi sektörlerimiz açısından ihracatta markalaşmanın önemi gün geçtikçe daha da artmaktadır. TURQUALITY®, ülkemizin rekabet avantajını elinde bulundurduğu ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, üretimlerinden pazarlamalarına, satışlarından satış sonrası hizmetlere kadar bütün süreçleri kapsayacak şekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlamak suretiyle uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri amacıyla oluşturulmuş destek platformudur.

Türkiye’nin 2023 yılı vizyonu doğrultusunda 500 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşabilmek için geliştirdiği, dünyanın en gelişmiş marka destekleme programı olan Turquality’e, Ege Bölgesi’ndeki firmalarda büyük ilgi göstermektedir. Ege Bölgesi’nde doğup, Türk ekonomisine ürettiği ürünlerle damga vuran firmalar arasında yer alan Volt markası ile Volt Elektrik Motor San. Tic. A.Ş.’ de Temmuz 2013 tarihinden itibaren Turquality Destek Platformuna hazırlık ligi olarak adlandırılan “Marka Destek Programı” kapsamına alınmış bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde dünya markası olma yolunda emin adımlar ile yürümeye başlayacak olan şirketimiz Şampiyonlar ligi destek programı olarak adlandırılan Turquality desteğine dâhil olmak, Türkiye ekonomisindeki etkinliğini artırmak ve Türkiye’nin “Ekonomideki Olimpiyat Takımı” olarak adlandırılan markaları arasında yer almak için mücadelesini sürdürecektir.

Trendler

Exit mobile version