Pompalar

Vaughan ile kanalizasyon sistemlerinde yeni çözümler

Yayın Tarihi:

on

California Palm Springs’teki ana caddelerden birinin 12 metre altındaki kanalizasyon pompalarının fişini çekmek için haftada bir işlem gerekliliği; yüksek bakım ve fazla mesai maliyetlerini kontrolden çıkarırken, şehrin uygun maliyetli bir çözüme ihtiyacı vardı. Orijinal tıkanmaz pompalar, yıllar önce kurulduklarında kabul edilebilir bir hizmet sağlıyorlardı; ancak günümüz kanalizasyonunun değişen doğası, tek kullanımlık zemin mendilleri, bebek mendilleri ve mağaza havluları gibi giderek artan miktarlarda atık taşıması, bu tıkanmayan pompaları etkisiz hale getirdi. Tıkanma sorunları çok fazla üst düzey alarm ve taşma acil durumu oluşturdu.

City of Palm Springs arıtma tesisi ve toplama sistemlerini işleten Veolia Water, Vaughan’ın California Satış Temsilcisi Rockwell Engineering & Equipment ile temasa geçtikten sonra, eski tıkanmaz pompalardan Vaughan E-Serisi’ne boru geçişlerini yapmanın en kolay yolunu bulmak için doğrudan Vaughan’ın Mühendislik Departmanı ile çalıştı. Vaughan’ın kıyıcı pompalarının geliştirilmiş verimliliği, orijinal pompaların eşit güçte kıyıcı pompalarla değiştirilmesine izin verdi.

Vaughan Co. ve City of Palm Springs, bir düzineden fazla farklı, başarılı kıyıcı pompa kurulumuyla bir düzineden fazla yıl öncesine dayanan olumlu bir geçmişe sahip. Bu yüzden Veolia, Vaughan kıyıcı pompalarının Mesquite Ave. kurulumunu kolaylaştırmak için Vaughan, her bir pompanın emme tarafı için özel olarak bir çift sünek demir makara parçası üretti. 2, 15 HP, 800 GPM Vaughan 6″ tahliye dikey ayaklı kıyıcı pompaları, Vaughan’ın sifonsuz kartuş mekanik salmastrasını kullanıyor ve eski contalı su tahliyesi işlemini devreden çıkarıyor.

Pompalar, 2010 yılının Mayıs ayında kuruldu ve devreye alındığından beri kusursuz bir şekilde çalıştı. Veolia’nın bu pompa istasyonundaki orijinal tıkanmazlarla uzun süredir devam eden savaşı sona eriyor. Palm Springs’teki diğer üç sorunlu pompa istasyonu, yakın gelecekte Vaughan kıyıcı pompalarına dönüştürülecek.

buy kamagra

Trendler

Exit mobile version