Pompalar

Uganda Su ve Çevre Bakanı ülkemizi ziyaret etti

Yayın Tarihi:

on

Uganda Su ve Çevre Bakanı Kibuule Ronald, VANSAN & XGEN ortaklığıyla geliştirilen solar pompaları görmek ve temaslarda bulunmak için Türkiye’yi ziyaret etti.

Uganda heyeti, Avrupa’nın en büyük su pompası üreticilerinden Vansan Su Teknolojileri ve yenilenebilir enerji sektöründe yenilikçi projeler üreten XGEN Enerji’nin ortak geliştirdikleri, Türkiye’nin ilk güneş enerjisiyle çalışan su pompası olan SOL-RX ile ilgili detaylı bilgi almak ve iş birliğini fırsatlarını değerlendirmek için İzmir’de bir dizi temasta bulundu. XGEN Enerji yönetici ortağı Murat Çekirdek’in sunumuyla başlayan ziyaret, heyetin VANSAN fabrikasını incelemesiyle devam etti. Fabrika gezisi sırasında üretim kapasitesi ve teknolojileri hakkında Kibuule Ronald’a bilgi veren VANSAN Ceo’su Can Ertöz, güneş enerjisiyle çalışan su pompalarıyla sektöre yenilik katmaya devam ettiklerini belirterek, SOL-RX ürünleri geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

Konuyla ilgili olarak, yenilenebilir enerjinin hayatın her alanında etkilerinin görülmeye hızla devam edeceğini belirten Murat Çekirdek, VANSAN ile birlikte geliştirdikleri SOL-RX ürünleri ile global pazarda liderlik hedeflediklerini ifade etti.

Trendler

Exit mobile version