Etkinlikler

Tüm Plastik, yeni merkez binasının tanıtımını yaptı

Yayın Tarihi:

on

Tüm Plastik 47. yılında yaptığı yeni atılımlarla göz doldurmaya devam ediyor. Pompadan filtreye, vanadan fittingse havuz tesisatının komple ekipman sağlayıcısı, yerli üretici, sektörün önde gelen firması, Nozbart marka ürünleri ile yurt içi ve yurt dışında kalitesi ve güvenilirliğiyle tanınmaktadır.

İstanbul ve Anadolu’dan iki farklı zamanda sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek yeni merkez binası ve yeni ürünlerinin tanıtımını yapan Tüm Plastik, sektör için gelecek vaat eden bu programlar kapsamında tüm ürünlerini içeren geniş bir sergi alanı düzenlemiş ve katılımcıların büyük ilgisini çekmiştir.

Birlikte yenen bir öğle yemeğinin ardından merkez bina tanıtımını yaptığı açılış konuşması ile Tüm Plastik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Uysal misafirlerine bir kez daha “hoş geldiniz” demiş,  birlik ve beraberlik içinde hep birlikte nice başarılarda yer almak üzere umutla, azimle, yılmadan yollarına devam ettiklerini dile getirmiştir.

Merkez tanıtımının ardından Mart ayı itibariyle teknik seminer serilerine başlayan Tüm Plastik, ilkini gerçekleştirdiği organizasyonunda sezon başlangıcına denk gelmesine rağmen büyük ilgi gördü. Her ürünü birebir inceleme ve hakkında bilgi alma şansını yakalayan katılımcılar tesisatta yapılan yanlış ve doğru uygulamaları da detaylarıyla görme şansını yakaladılar.

Sektörün imalat ayağında yer almasına rağmen eğitimin her alandaki öneminin bilincinde olan Tüm Plastik bu bilgilendirme ve bilinçlendirme toplantıları ile sektördeki kaliteyi daha da artırma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Trendler

Exit mobile version