Pompalar

Tüfekçioğlu güvencesiyle santrifüj çamur pompası

Yayın Tarihi:

on

Tüfekçioğlu patentli çamur pompalarında salyangoz ve fan, genel olarak aşınmalara dirençli doğal kauçuk veya poliüretan ile kaplıdır.

İsteğe bağlı olarak, yüksek irtifa ve debiler için yüksek devirlere uygun sert çelik döküm (Ni-Hard) fan uygulaması da yapılmaktadır.

Sağlam yatak gövdesi, aşırı yüklenmelere uygun yatakları ve yüksek güvenilirlikli mil-motor takımı ile Tüfekçioğlu patentli pompalar sorunsuz ve uzun ömürlüdür.

Kaide üzerinde eksenel olarak mesafe ayar cıvataları ile kaydırılabilir yapıda tasarlanarak, yatak gövdesi-mil-motor takımı sayesinde fan ve salyangoz boşluklarının doğru, çabuk ve kolay ayar imkânı sağlanmıştır.

Titreşimleri sönümleyen ve motor pompa sistemini emniyetle taşıyan uygun ağırlıktaki kaide ve kayış-kasnak sistemleri ile pompalar, darbelere ve aşırı yüklenmelere karşı korunmuştur. 

İki parçalı salyangoz tasarımı sayesinde kauçuk salyangoz astarları ve pompa fanı kolay ve çabuk değiştirilir. Ayrıca, isteğe bağlı olarak verilen, kaide altındaki kaydırılabilir çelik şase sayesinde salyangozun yerinden sökülmeden açılıp kauçuk astarlar ile fan değişimi daha da kolay ve kısa sürede yapılmaktadır. 

Özellikler

  • Standart Bağlantı Flanşları EN 1092-1 PN-10
  • Kesintisiz 24 saat çalışma
  • Kolay bakım
  • Hızlı, kaliteli ve ucuz yedek parça (kauçuk veya Ni-Hard) temini

Trendler

Exit mobile version