Etkinlikler

Tissue World Istanbul’un Yeni Tarihini Kaydedin!

Yayın Tarihi:

on

Tissue World Istanbul Temizlik Kağıdı Endüstrisi Fuarı, 26-28 Ekim 2020 tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) gerçekleşecek.

25 yılı aşkın süredir, Temizlik Kağıdı sektörünü dünyanın beş farklı noktasında bir araya getiren Tissue World fuar ve konferansı İSTANBUL buluşması olan Tissue World Istanbul Fuarı’nın, sektör paydaşları ile yapılan değerlendirmeler neticesinde 26-28 Ekim 2020 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmesine karar verildi.

Tissue World Istanbul Fuar Direktörü Esin Aslıhan;” Sektörü etkileyen küresel gelişmeler ışığında, birinci önceliğimiz müşterilerimiz, katılımcılarımız, ortaklarımız, çalışma arkadaşlarımız ve Tissue World İstanbul’a katılan herkes için güvenli bir ortam sağlamak. Bölgesinin temizlik kağıdı sektöründe tek fuarı olan Tissue World İstanbul’un geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ziyaretçilerinin %40’ının uluslararası alıcılardan oluşmasını bekliyoruz. Bu nedenle fuar tarihlerini değiştirmenin tüm katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin yararına olduğuna inanıyoruz. Bu süreçte, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü’nün rehberliğini izlemeye ve önerilerini uygulamaya da devam ediyoruz. Biz Tissue World İstanbul ekibi ve Informa Markets olarak tüm önlemlerimizi alıyor ve hazırlıklarımızı titizlikle yürütüyoruz Tüm sektör paydaşlarımız ile 26-28 Ekim’de Istanbul Kongre Merkezi’nde buluşmayı heyecanla bekliyoruz.”dedi.

Tissue World Istanbul Fuarı ile ilgili detaylı bilgi için fuar websitesini ziyaret edebilir veya Tissue World Istanbul Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

https://www.tissueworld.com/istanbul/tr/home.html

tissueworldistanbul@informa.com

Trendler

Exit mobile version