Pompalar

Thompson Pump, yeni uzaktan kumandalı RECON kontrol panelini piyasaya sürüyor

Yayın Tarihi:

on

Thompson Pump’ın etkileşimli teknoloji barındıran gelişmiş işlevlere sahip yeni RECON2000T kontrol paneli, pompanın uzaktan kontrolüne ve izlenmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda sahada gereken iş süresini ve iş gücünü azaltan yenilikçi kontrol paneli RECON2000T, pompayı çalıştırılıp akıllı telefon, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar veya internet erişimi olan herhangi bir diğer cihazdan performansın denetlenmesine olanak tanıyor.

Thompson Pump yeni RECON kontrol panelini Las Vegas’taki son CONEXPO-Con/AGG’de, Thompson pompasının günlük canlı video akışıyla, yeni teknolojiyi gösteren canlı demolarla birlikte tanıttı. Kongre katılımcıları, kontrol panelinin sorunsuz çalışması ve etkileşimli teknolojinin uzaktan veri yönetimine olanak tanıması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Thompson Pump Satış Müdürü Bobby Zitzka, “RECON2000T’de aldığımız tepki bizde heyecan uyandırdı. Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarını karşılamak için bu yeni paneli piyasaya sürdük. Thompson Pump, teknolojinin ön saflarında yer almak için yorulmadan çalışıyor. Bu, endüstrinin en iyisi olma taahhüdümüzün bir başka örneğini teşkil ediyor” açıklamasında bulundu.

RECON2000T, en uzak konumlarda bile güvenilir bağlantı için hücre ve uydu ağlarını kullanıyor. Ayrıca Wi-Fi ile kullanıma da hazır bir biçimde üretiliyor. Üniteyi uzaktan izleme, verileri kaydetme ve hızı değiştirme yeteneği ile operatörlere, pompa ünitesi üzerinde bilgi erişimi ve kontrol sağlıyor. Kontrol paneli, RECON2000T örneğinde de görüldüğü üzere tüm pompa ve motor verilerini görüntülüyor. Pompa veya motorla ilgili bir sorun ortaya çıktığında, RECON2000T, internet etkinleştirilmiş cihazlara bilgi aktaracak şekilde de ayarlanabiliyor.

Trendler

Exit mobile version