Ar-Ge ve Danışmanlık Hizmetleri

Teklif yönetiminin kolay yolu: Üretimtek

Yayın Tarihi:

on

Teklif gönderme, toplama, kıyaslama ve raporlama operasyonunuz Üretim Teknolojileri Merkezi (Üretimtek) Teklif Yönetim Programı ile çok daha hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirmeniz mümkün.

Teknolojinin gelişmesine paralel olarak dijital dünya işletmeler için pek çok yeni olanak sunuyor. Dijital dünyanın trendlerine ayak uyduran yenilikçi işletmeler için online teklif yönetim programı olan Üretimtek, işletmelere tedarik operasyonlarına ayırdıkları vakitten tasarruf etme ve işlerini büyütmeye odaklanma fırsatı sunuyor.

Online

Üretimtek; yer, zaman veya cihazdan bağımsız olarak, tekliflerinizi dilediğiniz yerden yönetmenize imkân tanıyan online bir platformdur.

Kolay kullanım

Kullanıcı dostu arayüzü, basit ve erişilebilir bir kullanım imkânı sunar.

Zaman kazanın

Satınalma ve satış operasyonlarına daha az zaman ayırın, işinizi büyütmeye odaklanın.

Pek çok sektör, tek platform

Çimento ve beton endüstrisinden madenciliğe, otomotivden tekstil ve tarım endüstrilerine pek çok sektörde çözümlere ulaşmak mümkün.

Üretimtek, her ne üretirseniz üretin, ihtiyacınız olan tüm teknolojilere ulaşmanın en kolay yolunu sunmaktadır. Portal üzerinden, ihtiyaç duyduğunuz tüm teknolojik ürünler için belirlediğiniz kriterlere göre resmi teklif toplayabilir ve bu teklifleri kıyaslayarak hızlıca sipariş verebilirsiniz. Bu sayede zaman kaybetmeden tüm markalara ulaşabilir, artan zamanınızı işinizi geliştirmeye ayırabilirsiniz.

2 yıllık araştırma ve geliştirme çalışmasının sonucu olarak Moneta Tanıtım güvencesiyle 2019 yılıyla birlikte faaliyete geçen Üretimtek için destek@uretimtek.com adresinden ayrıntılı bilgi edinelebilir, uretimtek.com adresi üzerinden hemen kayıt olabilirsiniz.

Trendler

Exit mobile version