Pompalar

Tafplo’dan TX244 – yeni steril EHEDG sertifikalı pompa

Yayın Tarihi:

on

 

Tapflo steril pompa serisinde yer alan diyaframlı pompa yelpazesini genişletiyor. Steril uygulamalar için geliştirilmiş steril seri, Tapflo ‘ya yeni iş alanları açıyor.

Tafplo, aseptik serisindeki diyaframlı pompa yelpazesini genişletiyor. Bu yeni seride ağırlıklı olarak ilaç, biyo-teknoloji ve gıda endüstrilerinde kullanılmak üzere steril uygulamalar için geliştirilmiş üç farklı model-boyut yer alıyor. Özel tasarımı sayesinde bu seri Tapflo serileri içerisinde EHEDG düzenlemelerine göre onaylanmış ilk seri özelliği taşıyor.

Yeni Tapflo pompa serisi Avrupa’da gıda endüstrisi ekipman sertifikasyonu konusunda lider konumda bulunan EHEDG (Avrupa Hijyenik Tasarım Grubu) organizasyonu tarafından onaylanmıştır.

Steril pompa serimiz üç farklı model-boyut olarak üretilmekte ve pazarın birçok ihtiyacını karşılayabilmektedir. Bu seriyi tamamlayacak son modelimiz TX244, maksimum kapasitesi 330 lt/dak olan ve maksimum 10 mm katı partikülleri (yumuşak ise daha büyük boyutlarda) transfer edebilme özelliğine sahip DN65 bağlantılı bir pompa.

Pompalar hem EHEDG hem de ATEX sertifikalı, yanıcı sıvıların kullanıldığı ilgili pazarlarda kullanılmak üzere bu sertifikalar artık zorunlu hale gelmiştir. Pompa parçaları FDA (Amerika Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylı malzemelerden üretiliyor. Pompa serisi DTI (Danimarka Teknoloji Enstitüsü) tarafından da test edilip onaylandı; bu özellik ve onaylar Tapflo’nun yeni potansiyel pazarlarda iş geliştirme beklentilerini de destekliyor.

Trendler

Exit mobile version