Borular

Suya yön veren marka: GEBERIT

Yayın Tarihi:

on

 

Çatılarda biriken yağmur ve kar sularının transferi sistemli bir şekilde sağlanmadığı zaman yapılarda büyük sorunlara neden oluyor. Geberit, endüstriyel yapılardan AVM’lere kadar pek çok büyük yapıda meydana gelebilecek bu sorunu çözmek için profesyonel ‘çatı drenaj sistemi’ sunuyor.

 

 

İsviçreli sıhhi tesisat markası Geberit, suyun gidişatına yön veren ürünleriyle öne çıkıyor. Evleriniçi kadar dışı için de çözümler sunan marka, özellikle büyük inşaat projelerinde, çatılarda biriken suların tasfiyesine yardımcı oluyor. Çatılardaki yağmur vekar suları, mühendislik çalışmaları sonucu üretilen Geberit çatı drenaj sistemi ile en ideal şekilde arıtılmış oluyor. Çatı drenaj sisteminde vakum prensibinegöre çalışan sistem Geberit HDPE boru, fittingleri ve raylı askılama ile teknik hizmet desteğinden oluşuyor.

 

Çatı drenajında yüksekperformanslı Geberit Pluvia, sifonik çalışma şekli sayesinde boru tesisatında eğime gerek duymadan çatıların komple drenajını sağlıyor. Çatının hemen altında eğimsiz bir toplayıcıya bağlı olan sistem, planlamayı basitleştirirken daha azboru ve fittings kullanılan sistemin montaj süresini de minimum seviyeye indiriyor. Böylece işçilik maliyetini de minimuma indiren Geberit Pluvia, kolayve hızlı askılama sistemi sayesinde inşaat süresinin kısalmasına da katkısağlıyor. Yağmur suyu borularındaki yüksek akış hızı tıkanmaları önlerken daha az yer işgal eden sistemde kendini temizleme özelliği de dikkat çekiyor.

 

Konvansiyonelsisteme kıyasla Geberit Pluvia çatı drenaj sistemi, bünyesinde kullanılan boruçaplarıyla yüzde 40 ila 50, iniş borularında ise metretülünde yüzde 60 ekonomisağlıyor. Geberit Pluvia’nın yüksek yoğunluklu Polietilen maddeden üretilenözel alaşımlı boruları kimyasal maddelere, ısı değişikliklerine, basınç vesürtünmeye de dayanıklı hale geliyor. Yer altı borularının daha az kullanıldığıGeberit Pluvia çatı drenaj sistemi sayesinde daha az kanal bağlantısına ve çatısüzgecine ihtiyaç duyuluyor.

 

AVM, sinema,konferans salonu, fuar merkezi gibi büyük yapıların yanında endüstriyelyapıların da çatılarında profesyonel bir dokunuşaimza atan Geberit, en komplike binalara da hassas hesaplama ve planlamahizmetiyle ulaşabiliyor.

Trendler

Exit mobile version