Genel

Sulzer, SALOMIX SSF150 ile enerji tasarruflu ajitatör serisini tamamlıyor

Yayın Tarihi:

on

Sulzer, SALOMIX ajitatör ailesinin en son üyesi olan SSF150’yi piyasaya sürüyor. SALOMIX, tüm endüstriyel segmentlerde mükemmel performans sunuyor. Yeni boyutuyla esas olarak büyük kağıt hamuru fabrikalarında kullanılacak olan SALOMIX’in tipik uygulama alanlarını; depolama kuleleri, hamurlaştırıcılar ve beyazlatma kuleleri oluşturuluyor. SSF150, Sulzer’in selüloz, kağıt ve karton endüstrisinde tam hat ekipman tedarikindeki konumunu güçlendiriyor.

Viskoz sıvılar, lifli ve diğer tipte bulamaçlar gibi zorlu endüstriyel uygulamalarda proses sıvılarının karıştırılmasında kullanılan SALOMIX SSF yandan monte dişli tahrikli ajitatörler, homojen karıştırma ile yüksek proses güvenilirliği ve verimliliği sağlarken, işletme maliyetini ve çevresel stresi azaltıyor. Tüm SSF ajitatörleri; tutarlı bir tasarıma ve paslanmaz çelik yapıya, flanşa monte bir motora ve entegre, kompakt ve verimli tek kademeli redüktöre sahip. SSF150; destek ayakları, Dilco entegre seyreltme sistemi, sızdırmazlık ekipmanı, yatak ünitesi izleme, ön yatak gres dağıtıcısı ve Sulzer Sense durum izleme gibi çeşitli aksesuarlarla destekleniyor. Yeni SSF150, 110 kW/150 hp’den 160 kW/200 hp’ye kadar uzanıyor.

ATEX onaylı olan SSF serisindeki ajitatörler, bu özellikleriyle kimyasal proses endüstrisindeki müşteriler için de uygun bir yapıda. Montajı kolay ve hızlı olan SALOMİX ajitatörlerin, yüksek standardizasyon sayesinde yedek parça maliyetleri düşüktür. Yeni ürün yüksek verimli hidrolik (patenti bekleniyor) enerji tüketiminde önemli tasarruflar sağlıyor. Sağlam yapı sayesinde servis ihtiyacı minimuma indiriliyor ve servis dostu tasarım bakımı kolaylaştırıyor. Önleyici bakım, Sulzer Sense durum izleme kullanılarak optimize edilebiliyor. Tüm bu özellikler, toplam sahip olma maliyetini de en aza indiriyor.

Trendler

Exit mobile version