Sektör Haberleri

Standart Pompa’dan fark yaratan bakım hizmeti: S Plus Periyodik Bakım Hizmeti Paketi

Yayın Tarihi:

on

Binaların ve endüstriyel tesislerin kalbi olan pompaların her zaman çalışır durumda olması büyük önem taşır. İhtiyaç duyulduğunda çalışmayan bir pompa, bazı durumlarda can ve mal güvenliğini bile tehlikeye atabilir. Kurulumdan itibaren geçen süre içinde pompalarda zamana, mekana, transfer edilen sıvıya veya kullanıma bağlı olarak bazı yıpranmalar oluşabilir. Hatta çevresel etmenlerden kaynaklı riskler bile söz konusu olabilir.

Türkiye’de sektörünün öncü markası Standart Pompa, şimdi tüm bu riskleri ortadan kaldıracak, kullanıcıya artı avantajlar sağlayan S Plus Periyodik Bakım Hizmeti Paketi’ni sunuyor.

S Plus Periyodik Bakım Hizmeti Paketi, Standart Pompa markalı ürünlerin kullanılması esnasında beklenmeyen acil ve yüksek fiyatlı arızaların önüne geçilebilmesini ve sistemin her zaman sağlıklı çalışabilmesini sağlıyor.  

Yılda 3 ya da 4 defa geniş kapsamlı periyodik bakım, 3 defa arıza bildirim ziyareti (yedek parça ve sarf malz. hariç), sistemdeki pompaların uygun olmayan teknik aksaklıklarının giderilmesi konusunda süpervizörlük, gerektiğinde müdahale edebilme desteği gibi ihtiyaca özel çözümler sunuyor.

S Plus Periyodik Bakım Hizmeti Paketi sayesinde riskler arızaya dönüşmeden önleniyor, kullanıcılar her zaman güvende oluyor. Detaylı bilgi almak ve talepte bulunmak için 444 1 477 no’lu telefondan Standart Pompa Satış Sonrası Hizmetler birimine ulaşmak yeterli.

Trendler

Exit mobile version