Yazılım Kuruluşları

Standart Pompa, servis kalitesini bulutların üstüne çıkarıyor

Yayın Tarihi:

on

Yılda 50 bin adetlik pompa üretimi, Türkiye geneline yayılmış bayi ve servis ağı, 100’ü aşkın ülkeye ihracatıyla sektörünün öncü isimlerinden Standart Pompa, yeni teknolojilerle satış sonrası hizmet kalitesini daha da yukarıya çıkaracak adımlar atıyor. Türkiye genelinde 100’ü aşkın servis ile müşteri isteklerini cevaplayan kuruluş, hizmet prosedürlerini bulut tabanlı teknolojilerle online hale çeviriyor.  

Hayata geçirilen bulut tabanlı Online Teknik Servis Programı sayesinde Standart Pompa, servis sırasında gerçekleştirilen tüm hizmetleri eksiksiz değerlendirebilecek. Servis formları hızlı bir şekilde iletilebilecek, servis öncesi ziyaret bilgilendirmeleri SMS ile yapılacak, servis hizmeti sonrası online anketler ile verilen hizmetin kalitesi izlenebilecek. Tüm süreçler daha hızlı ve daha kolayca gerçekleştirilecek. 

Online Teknik Servis Programı, Standart Pompa ve servisleri arasındaki iletişimi kusursuz bir hale dönüştürürken, nihai kullanıcıların da aldığı hizmetin çok daha iyi olmasını sağlayacak. Hizmet veren servislerin verimliliği anında tespit edilebilecek, sunulan her hizmetin gerektiğinde hızlı müdahalelerle müşteri memnuniyetine dönüşmesi sağlanacak. Üstelik kağıt formların ortadan kalkması sayesinde çevrenin korunmasına da katkı sağlanmış olacak.

İlk olarak Türkiye genelinde en fazla hizmet veren 50 servis ile başlatılan pilot uygulama, ardından tüm Standart Pompa servislerinde kullanılmaya başlanacak.

Bu hizmet ile Standart Pompa, servis kalitesini ve müşteri memnuniyetini bulutların üstüne çıkaracak.

Trendler

Exit mobile version