Pompalar

Standart Pompa, NDK İmalatçı Onay Sertifikası alan 49 firma arasındaki 5 yerli isimden biri oldu

Yayın Tarihi:

on

Günümüzde sürekli artan global rekabet içinde başarıya ulaşabilmek için kalite yönetim sistemlerinin en üst düzeyde olması gerekir. Türkiye’nin alanında öncü pompa üreticisi Standart Pompa, bu anlayışla kalite yönetim sistemlerinin en yüksek düzeyde olmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz aylarda dünyanın en zorlu standartlarından biri olarak kabul edilen Amerikan Petrol Enstitüsü API 7K Monogramını’nı almaya hak kazanan Standart Pompa, şimdi de NDK Nükleer Düzenleme Kurulu’ndan İmalatçı Onay Sertifikası alan 49 firma arasındaki 5 yerli isimden biri oldu.

Ürüne özel olarak verilen API monogramlarını alabilmek için dünya üzerindeki en üst düzey kalite yönetim sistemi olan API Q1 gereklilikleri ve ağır teknik şartlar içeren 7K gerekliliklerinin sağlanması şartı aranıyor. Gerekli denetimler ise çok kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Standart Pompa, tüm bu gereklilikleri sağlayarak pistonlu çamur pompası için API 7K monogramını almaya hak kazanmış bulunuyor.

NDK İmalatçı Onay Sertifikası içinse yüksek ürün güvenilirliği ve kalitesinin yanı sıra, üreticilerin sürdürülebilir bir kalite yönetim sistemine sahip olması gerekiyor. Bu gerekliliklere uygun şekilde çalışmalarını sürdüren Standart Pompa, insan kaynakları, tedarik yönetimi, tasarım-mühendislik ve planlama, imalat, imalat kapsamında teknik yeterlilik, laboratuvar, bakım-onarım güvenlik kültürü, kalite temini ve kalite kontrolü, özel prosesler (NDT, ısıl işlem, kaynak) gibi tüm süreçlerin denetiminden başarıyla geçmiş durumda.

Hem NDK İmalatçı Onay Sertifikası hem de API sertifikasına sahip tek Türk pompa firması olan Standart Pompa, sürdürülebilir kalite yönetim sistemleriyle iç ve dış pazarlarda prestij ve kalitesini her geçen gün daha da yukarı taşıyor.

Trendler

Exit mobile version