Pompalar

Standart Pompa MINEX 2015’te madencilik sektörü ile buluştu

Yayın Tarihi:

on

 

Standart Pompa; MINEX 2015 Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı’nda sektör profesyonellerine zorlu şartlarda sorunsuzca çalışan ürünlerini tanıttı.

 

 

Standart Pompa, açılışını İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı AzizKocaoğlu’nun yaptığı  14- 16 Mayıs 2015tarihlerinde düzenlenen MINEX – Madencilik, Doğal Kaynaklar ve TeknolojileriFuarı için İzmir’deydi. Bu yıl 6.’sı düzenlenen fuarda Standart Pompatemsilcileri, madencilik sektöründe kullanılan pompalar, madencilik sektöründeyer aldığı projeler ve kurdukları iş birlikleri hakkında bilgi verdiler.

Sıvıların transferinde akıllı çözümler sunan Standart Pompa’nın madenciliksektörünün ihtiyaçlarına yönelik ağır işler için tasarladığı pompalar, güçlerive dayanıklılıkları ile zorlu şartlarda sorunsuzca çalışıyor. Cevherinçıkarılmasından rafinasyonuna kadar birçok adımda Standart Pompa ürünleriyüksek performanslarıyla güvenle kullanılıyor.

Madencilik sektörünün buluşma noktası haline gelen madencilik, doğal kaynaklar ve teknolojileri etkinliği MINEX bu yıl da oldukça verimli geçti.

Trendler

Exit mobile version