Etkinlikler

Standart Pompa MINEX 2015’te madencilik sektörü ile buluştu

Yayın Tarihi:

on

Standart Pompa; MINEX 2015 Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı’nda sektör profesyonellerine zorlu şartlarda sorunsuzca çalışan ürünlerini tanıttı.

 

 

Standart Pompa, açılışını İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı  14- 16 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen MINEX – Madencilik, Doğal Kaynaklar ve Teknolojileri Fuarı için İzmir’deydi.

 

Bu yıl 6.’sı düzenlenen fuarda Standart Pompa temsilcileri, madencilik sektöründe kullanılan pompalar, madencilik sektöründe yer aldığı projeler ve kurdukları iş birlikleri hakkında bilgi verdiler.

 

Sıvıların transferinde akıllı çözümler sunan Standart Pompa’nın madencilik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik ağır işler için tasarladığı pompalar, güçleri ve dayanıklılıkları ile zorlu şartlarda sorunsuzca çalışıyor. Cevherin çıkarılmasından rafinasyonuna kadar birçok adımda Standart Pompa ürünleri yüksek performanslarıyla güvenle kullanılıyor.

 

Madencilik sektörünün buluşma noktası haline gelen madencilik, doğal kaynaklar ve teknolojileri etkinliği MINEX bu yıl da oldukça verimli geçti.

 

 

Standart Pompa

 

Trendler

Exit mobile version