Pompalar

Standart Pompa, IMCET 2022’de madencilik sektörüyle buluştu!

Yayın Tarihi:

on

TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından 50 yılı aşkın bir süredir düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük madencilik etkinliği olan IMCET 2022 Türkiye Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi, 22-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Elliye yakın ülkeden 1000’in üzerinde delegenin ve 200’den fazla firmanın katıldığı etkinlikte Standart Pompa ve Standart Pompa’nın madencilik sektörüne özel iştiraki olan ORE Mühendislik ve Pazarlama A.Ş. de yer aldı.

Pompa hidrofor ve yangın söndürme sistemlerinde Türkiye’nin öncü ve lider firmalarından olan Standart Pompa, fuarda özellikle Ar-Ge ve üretim çalışmaları 2020 yılında tamamlanan SSP Ekstra Ağır Hizmet Çamur Pompalarını tanıttı. Daha uzun aşınma ömrü, daha yüksek hidrolik verim ve güvenirlik, sürekli ve kısa zamanda yedek parça avantajları sunan bu pompa serisi, madencilik sektörünün aradığı tüm özellikleri bir araya getiriyor.

Etkinlikte ayrıca 24 Mart günü Standart Pompa ve Ore Mühendislik “Maden Pompa Çözümleri” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Standart Pompa Satış Yöneticisi Ramazan Günay ve ORE Mühendislik Satış Yöneticisi Mevlüt Can Olgun’un yaptığı sunum IMCET 2022’nin ziyaretçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Etkinlik 25 Mart’ta sona erdi.

Madencilik sektörüne özel 7/24 desteğin yanı sıra mühendislik ve saha desteği de sunan Standart Pompa, prosesin kalbinde yer alan dayanıklı çözümleriyle madencilik sektörünün yanında olmaya devam edecek.

Trendler

Exit mobile version