Pompalar

Standart Pompa Eti Maden’in Kırka Bor İşletmesinde

Yayın Tarihi:

on

 

Kurulduğu günden bu yana kendini geliştiren Standart Pompa, eğitime verdiği destek ve ilgi ile de sektörü olgunlaştırmaya devam ediyor. Standart Pompa, Eti Maden İşletmeleri bünyesinde yer alan Kırka Bor İşletmesini ziyaret ederek 25 kişilik bakım ekibine pompa bakımı ve işletilmesi ile ilgili eğitim verdi. 30 Nisan 2014’te biraraya gelen katılımcılar pompaların teknik özellikleri hakkında detaylı bilgi edinirken, uygulamalı olarak da öğrendiklerini tekrar etme fırsatı buldular.

Eğitime katılan bakım ekibi, Standart Pompa Online Seçim Programı üzerinden tesisat ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve doğru pompa seçimi konusunda uygulamalı denemelerde bulundu. Ayrıca, Standart Pompa’nın uzman ekibinin yönlendirmesiyle proses pompalarından SCP modeli üzerinde montaj ve demontaj uygulamalı olarak gösterildi. Maden işletmelerinin yanı sıra demir çelik, kimya, petrol, kağıt ve kağıt hamuru endüstrisi gibi sektörlerde kullanılan SCP modeli kimyasal proses pompası düşük viskoziteli sıvıları basmaya ugyun olduğu için özellikle tercih ediliyor.

Doğru bir tesisat kurmanın yolu doğru ürünleri seçmek kadar onları kullanmayı bilmekten de geçiyor. Standart Pompa, üretmekte olduğu ürünlerin kalitesini uluslararası standartlarda tutmayı ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden hizmet sunmayı kendine misyon edinirken, çalışmalarını teknik eğitimlerle desteklemeyi de bir sorumluluk olarak benimsiyor.

Trendler

Exit mobile version