Pompalar

Standart Pompa, 2500 GPM’de UL/FM belgesi aldı

Yayın Tarihi:

on

Türkiye’nin ilk %100 yerli pompa üreticisi olarak 60 yılı aşkın süredir deneyim, uzmanlık ve teknolojiyi birleştiren Standart Pompa, ürettiği yangın söndürme sistemlerini de sürekli geliştiriyor

Bilindiği gibi, UL (Underwriters Laboratories), 5 ana stratejik dalda (ürün güvenliği, çevre, sağlık, üniversite ve doğrulama servisleri) faaliyet gösteren uluslararası bağımsız bir mühendislik ve güvenlik şirketidir. UL tarafından, dünyada 22 milyar ürün; 1600’den fazla standarda göre sertifikalandırılmış ve listelenmiştir. FM (Factory Mutual) Global ise; temel olarak yangın, doğal afet ve benzeri risklere karşı korunmak üzere mühendislik çözümleri sunan dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biridir. FM Approvals, FM Global’in şirketler için endüstriyel ticari ürün ve servisleri sertifikalandıran birimidir. FM onayı; yangın pompaları ve çevre elemanlarına verilen kalite onayları arasında en zor kriterlere sahip olanıdır.

Uzun yıllardır UL listeli; FM onaylı yangın söndürme sistemleriyle güvenilir çözümler sunan Standart Pompa; yaptığı yeni teknolojik hamlelerle 1500 GPM ve 2000 GPM’den sonra şimdi de Türkiye’de ilk defa 2500 GPM’de hem UL hem de FM belgelerini aldı. Bu sayede artık binalar ve endüstriyel tesisler yangınlara karşı çok daha güvende.

Trendler

Exit mobile version