Etkinlikler

SMS-TORK logosunu yeniledi

Yayın Tarihi:

on

“ Yüzümüzü Yeniledik Gücümüzü Ortaya Çıkardık”

 

Endüstriyel Otomasyon sektörü üretiminde 30 yılı aşkın deneyime sahip “ Tork “ markası ürünleriyle güçlü markası ve imajını yukarıya çekmeye “ logo değişimiyle “ devam ediyor. 1985 Yılından itibaren endüstriyel otomasyon sektöründe olan firma, alt yapısındaki, üretim alanındaki değişikliği dış yüzüne de yansıtıyor. Şirketin hizmet verdiği yıllardan beri, imaj değişiminde logo ve kurumsal kimliğin, hem sektördeki, hem de dünyada bu sektörün gittiği daha minimalist yaklaşımlar için tasarlandığı görülüyor.

Logoda kullanılan renkler,firmanın bu topraklardan çıktığını,% 100 Türk firma olduğunu söylemek için kullanılmış. Akışkan kontrolünde daha çok hedefleri olduğunu, yalın üretim sistemiyle tıpkı Turkuaz renginin kişiye sağladığı dikkat ve konsantrasyonla üretimini gerçekleştirdiğini vurguluyorlar.

SMSTORK’un sektörde öncü ve uzun soluklu olma başarısı, yürüttüğü Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına dayanıyor. gelişimve doğru proje yatırımları olduğunu bilen yönetim ekibi, insana verdiği değerle, modern binası, son teknoloji makine parkuru ve 100’ ün üzerinde kişi istihdamıyla hızlı bir büyüme sürecinden geçmeye devam ediyor.

Trendler

Exit mobile version