Vanalar

SMC’den yeni uzun ömürlü, açılı, pistonlu ve durum göstergeli valf

Yayın Tarihi:

on

SMC VXB serisi, uzun çalışma ömrü, düşük sızdırma seviyeleri ve kompakt bir tasarım sunan hava, buhar ve sıcak su ile kullanılabilen görsel kontrolü kolay, açılı pistonlu bir valftir.

Pnömatik alanda dünya çapında lider olan SMC, VXB serisi açılı piston valfinin tasarımını, valfin açık ya da kapalı durumunun görsel olarak onaylanmasını sağlayan bir durum göstergesiyle geliştirdi.

Vana arızasından dolayı zahmetli ve maliyetli üretim duruşlarını azaltmak amacıyla, pazar talepleri doğrultusundan geliştirilen bu valfler, göstergenin entegrasyonu sayesinde arıza teşhisini kolaylaştırarak kullanıcılara zamanında tepki verme imkânı sağlamaktadır.

VXB serisi, 5 milyon hava ve 3 milyon buhar çevirimi sağlayabilir. Ayrıca, dahili hava kaçaklarını sadece 10 cm³/dk veya daha düşük bir seviyeye indirgeyen özel bir FKM kauçuk contası vardır.

3/8” ölçülü valfte sadece 100 mm yüksekliğinde kompakt bir tasarıma sahip olan VXB, sıcaklık kontrolü, sıcak su sistemleri, endüstriyel çamaşır makineleri, sterilizasyon ve temizleme ekipmanları gibi uygulamalar için ideal bir çözümdür.

Daha fazla tasarım özelliği, çift koruyucu yapısı ile valfin ömrünü ve verimliliğini uzatarak kullanıcıların maliyetlerini minimum seviyede tutmasına yardımcı olur. Koruyucu bir conta ve bir reçine kazıyıcı sayesinde yabancı parçacıkların VXB’nin performansına müdahalesi engellenir.

3/8, 1/2 ve 3/4 üç bağlantı noktasına sahip VXB, dört kenarının üçünde yer alan pilot bağlantı noktası konumu ile bronz veya paslanmaz çelik (316L eşdeğeri) olarak sipariş edilebilir.

Trendler

Exit mobile version