Pompalar

Sistem Yapı, inşaat sektörüne Mas Daf güvencesiyle çözüm sunuyor

Yayın Tarihi:

on

Mas Daf’ın iş ortaklarından Sistem Yapı’nın Genel Müdürü Yıldırım Keskin’le bir söyleşi gerçekleştirdik.

Şirketinizi kısaca tanıyabilir miyiz?

Yapı sektöründe 30 yıllık deneyime sahip olan firmamız, perakende alanında hizmet veren nalbur ve yapı marketlere geniş ürün gamı ve cazip fiyat seçenekleriyle toptan satışın yanı sıra, seçkin projelere ve mekanik tesisat uygulaması hizmeti veren firmalara özel fiyatlı toplu malzeme satışı gerçekleştirmektedir. Anlayışımız; en kaliteli ürünleri, en uygun fiyata, zamanında ve eksiksiz olarak kullanıcıya sunarak kusursuz hizmet üretmektir.

Yoğun olarak hangi sektörlere çözüm üretmektesiniz?

Temel olarak iki alanda hizmetimiz var. Birincisi, toplu konut üreten inşaat firmaları ve onlara hizmet üreten mekanik taahhüt firmaları; ikincisi, perakende pazarında hizmet üreten nalbur, yapı market ve seramik satış mağazalarıdır.

Bugüne kadar hizmet verdiğiniz en önemli projelerden bahseder misiniz?

Aslına bakarsanız İstanbul’daki önemli ve büyük projelerin hemen hepsine hizmet sağlamış bulunmaktayız. İsim vermek gerekirse şunlar söyleyebilirim: DAP Yapı’nın İstanbul genelindeki tüm projeleri, Torunlar 5. Levent Projesi, Nef 39, Nef 25, Nef 14, Nef 08, Nef 19, Mint Çağlayan Projeleri, İntaya & Eyg & İntes Adım İstanbul Projesi, 24 Gayrimenkul’ün Arena 24, Halkalı 24, Cadde24, Ekspres 24 Projeleri, Dağ Mimarlık’ın Tual Adalar, Tual Bahçekent Projeleri, Balpa İnşaat – Emlak Konut Kayaşehir, Tuzla Şehrizar Konakları, Yörük İnşaat – Emlak Konut Kayaşehir Projesi, Chatay İnşaat, Nivo İstanbul Projesi, Tahincioğlu Nida Park Kayaşehir Projesi, Ak Yapı –Makro inşaat– Park Mavera Projesi ve Ak Zirve İnşaat Strada Projesi.

Türkiye tesisat ve pompa sektörüyle ilgili değerlendirmelerinizi alabilir miyiz?

Son yıllarda inşaat mimarisindeki yenilikçi projelerle dünyaya örnek konut ve inşaat projesi yapılmasına takiben, bu binalarda kullanılan mekanik tesisat ürün grupları ve sistemleri her geçen gün daha da nitelikli hale geliyor. Bugüne kadar bu tarz projelerde dışa bağlı olan tedarik zincirleri, yerli üreticilerin Ar-Ge ve emek dolu çalışmaları, yabancı tekelini yıkıp Türkiye’deki tesisat sektörünü her geçen gün millileştirmeye başlamıştır. Özellikle pompa sektörü bu tekelin yıkılmasına öncülük eden grupların başında geliyor. Bu da bizi yurttaş olarak çok gururlandırıyor.

Müşterileriniz sizi neden tercih etmeli? Rakiplerinizden farklılıklarınız nelerdir?

1988 yılından beri ticaret yapısı anlamında doğrudan nihai tüketiciye değil, iş ortaklarına ulaştık. Ticari anlayış olarak paylaşmayı seven, hizmet üreten, uzun yıllar istikrarlı ve dengeli ticaret yapmayı ilke edinmiş bir firmayız. Biliyoruz ki varlığımız, çalıştığımız iş ortaklarının ticaretinin devamlılığıyla sürekli kılınacaktır. Bu sebeple onlar adına satın alma yapıyor, onlar adına stok tutuyor ve onların talep ettiği şekilde hizmet üretmeye çalışıyoruz. Böylece sektörün en sevilen ve en güvenilir firması olmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz.

Mas Daf ile işbirliğinizi nasıl görüyorsunuz?

Mas Daf ile 3 yıldır süregelen uyumlu bir işbirliğimiz var. Mas Grup’dan beklentimiz; bizleri sektördeki risklere karşı koruyacak, gelişen ülke şartlarına göre stratejiler üretecek, ileriye dönük hedefler koyup, bu hedefler doğrultusunda beraber mücadele edebilmektir. Bu sebeple, Mas Grup’la aynı bakış açısıyla yol almaya devam ediyoruz.

Gelecek hedeflerinizden bahseder misiniz?

Gelişen ve büyüyen inşaat sektöründe; ürün çeşidi, hizmet kalitesi ve ticari yaklaşımlarıyla sektöre örnek teşkil edip aranan firması olmak ana hedefimizdir.

Trendler

Exit mobile version