Yazılım Kuruluşları

Schneider Electric, su dağıtım şebekelerinin kontrolü için Aquis’in yeni versiyonunu sundu

Yayın Tarihi:

on

 

Schneider Electric, su endüstrisine 30 yıldan fazla zamandır hizmet sunan su dağıtım şebekesi yönetimi yazılımı Aquis’in yeni sürümünü sundu. Aquis 7.0, daha hızlı performans ve yükleme süresi, gelişmiş sistem günlüğü, güçlendirilmiş arama işlevi, daha iyi kullanıcı deneyimi ve mühendislik çalışmalarını kolaylaştırıcı geliştirmeleri içeriyor.

Enerji yönetimi ve otomasyonda global uzman olan Schneider Electric, su dağıtım şebekesi yönetimi için gelişmiş yazılım uygulaması Aquis’in 7.0 versiyonunu kullanıma sunduğunu duyurdu.

Akıllı su sistemleri, bölgesel kuraklık koşulları, giderek artan talep ve yükselen enerji maliyetleri gibi pek çok global sorunla yüzleşen su yönetimi sektörüne, görünürlüğü artırmanın, kullanımı yükseltmenin ve giderek daha değerli hale gelen bu kaynağı daha iyi yönetmenin kapılarını aralıyor. Schneider Electric, Aquis 7.0 ile 30 yılı aşan geliştirme bilgisini ve deneyimini yansıtarak, en kapsamlı işlevleri ve daha zengin özellikleri su yönetimi profesyonellerinin kullanımına sunuyor. Aquis, operatörlere su şebekelerinin öngörülen davranışları konusunda bilgi vererek, yani su şebekesi yönetimine zeka katarak ve plan dışı olayların gerçekleşmeden etkisinin azaltılmasına yardımcı olarak su dağıtım faaliyetleriyle ilgili operasyon ve enerji maliyetlerini düşürüyor. Aquis 7.0 ile birlikte gelen yenilikler arasında; daha hızlı, güçlendirilmiş hidrolik  motor yönetimi ve daha üstün işbirliği için daha hızlı master/operatör iletişimi bulunuyor. Ayrıca gelişmiş sistem günlüğü, pompalar ve valfler için gelişmiş kontrol modu ekranı bulunan Aquis 7.0 kapsamında daha hızlı yükleme, model dosyalarından zaman tasarrufu ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi için gelişmiş arama işlevi yer alıyor.

Aquis 7.0, kullanıcıların “eğer” senaryolarını çalıştırarak şebeke davranışını daha iyi tahmin etmesini ve sonuç olarak yüzde 25’i bulan verimlilik sağlayarak Operasyon ve Yönetim (O&M) riskini düşürüyor. Ek olarak, gelişmiş pompalama planlarıyla potansiyelin enerji maliyetlerini yüzde 20’ye kadar düşürmesini sağlayarak enerji faturalarının azaltılmasını sağlayan Aquis 7.0, ayrıca su basıncını izlemek ve optimize etmek için araçları  %15’e varan sızıntı azaltma yoluyla su kaybının düşürülmesine yardımcı oluyor.

Su yaşını ve potansiyel kirletici maddeleri daha iyi takip edebilmek için görünürlük araçları sayesinde yüzde 20’ye kadar daha düşük CO2 elde ederek daha güvenli su sağlayan Aquis 7.0 ile su yönetimi profesyonelleri için daha az kesinti süreleri ve daha üstün iletişim sayesinde müşteri hizmetlerinin geliştirilmesini sunuyor.

Trendler

Exit mobile version