Pompalar

Salvatore Robuschi markalı salmastrasız düşey milli pompalar

Yayın Tarihi:

on

Salvatore Robuschi (İtalya) markalı salmastrasız düşey milli pompaların en büyük avantajı akışkan içerisine daldırılmış olan gövde üzerinde bir yatak ya da salmastra grubu olmamasıdır.

Bu sayede  pompalar harici bir yıkama sistemi ya da özel bir  tedbir almaya gerek kalmadan, içerisinde katı partiküller bulunan atık suların terfisinde rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Aynı zamanda bu pompalar sahip oldukları üstün dizayn özellikleri sayesinde 500 ºC’ye kadar yüksek  sıcaklıklardaki kirli suların terfisinde kullanıma uygun ve hatta günlerce kuru çalışmaya karşı mukavimdir.

İster planlı olsun, isterse kontrol sistemindeki bir arızadan kaynaklı olsun; bu  pompalar kuru ortamda kalsa dahi çalışmaya devam eder ve terfi çukuruna (emiş haznesine) sıvı geldikçe, herhangi bir seviye flatörü ya da kontrol panosuna ihtiyaç duymadan  akışkanı hatta basmaya devam eder.

0.3 m – 1.5 m aralığında uzatılmış şaft boyu ile üretilen pompalar, harici emiş borusuyla birlikte kullanıldığında 5 m’ye kadar derinliği olan terfi çukurlarında kullanılabilmektedir.

Pompa üzerinde yatak ve salmastra gibi aşınan ya da servis ihtiyacı olan parçalar bulunmadığı için, Savatore Robuschi markalı bu pompaların bakım maliyetleri ve yedek parça ihtiyaçları yok denilecek kadar azdır.

Kapalı/açık çarklı, kanal çarklı ve vorteks çarklı olarak üretilebilen bu modelde; vorteks çark kullanılarak, pompa çıkış  flanş çapının %90’ına kadar büyüklükte katı maddeler ve lifli atıklar içeren kirli suların başarı ile terfisi mümkün olmaktadır.

Ürüne ait farklı uygulama şekilleri ise aşağıda gösterildiği şekillerde olabilmektedir:

Tipik standart uygulama:

 

 

 

 

 

 

 

 

Harici emiş borusuyla kullanım:

 

 

 

 

 

 

 

 

Komple kuru montajlı kullanım:

Trendler

Exit mobile version