Dernekler ve İlgili Kurumlar

Pompa vana sektörünün gücüne güç katacak iş birliği

Yayın Tarihi:

on

Armatür, valf, musluk, tesisat ekipmanları ve vana sanayiinin çatı örgütü Armatür Derneği ile sektörün teknik ve spesifik yayını Pompa Vana ve Sistemleri Dergisi, sektörün gelişimine ve iletişimine katkı sağlamak amacıyla iş birliği kararı aldı.

Armatür, Valf, Musluk, Tesisat Ekipmanları ve Vana Sanayicileri Derneği, sektörün ortak sesi olmak ve iş olanaklarını artırmak için faaliyetlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda daha geniş kitlelere ulaşmak ve iletişimin gücünden daha fazla yararlanmak isteyen Armatür Derneği, Pompa Vana ve Sistemleri Dergisi ile iş birliğine gitti. Armatür Derneği’nin sektörel araştırmaları ve duyurularına katkı sunacak olan Pompa Vana Dergisi, Türk sanayisinin ve pompa-vana sektörlerinin gelişimine destek olmaya yönelik çalışmalarına yeni iş birlikleriyle devam ediyor.

Akışkan Transferi Hakkında Her Şey

2013 yılından bu yana aralıksız olarak yayınlanan ve her ay pompa vana üreticileri başta olmak üzere akışkan transferi iş kollarındaki profesyonellere ulaşan Pompa Vana ve Sistemleri Dergisi, hem sektörel iletişime hem de bilgi paylaşımı yoluyla teknik gelişmeye katkı sunmayı amaçlıyor. Sektörün önde gelen firmalarından profesyonellerin yazı çalışmalarıyla destek verdiği yayın, satın almacılar, tasarım mühendisleri, bakım-onarım uzmanları, kalite sistem yöneticileri, proje amirleri, mali işler analiz uzmanları ve inşaat mühendisleri başta olmak üzere geniş bir okur profiline sahip. Akışkanın olduğu tüm sektörlerde ilgi duyulan bir yayın olan Pompa Vana Dergisi’nde her ay pompa, vana, aktüatör, bağlantı elemanları, borular, elektrik motorları, hidroforlar, hidrolik-pnömatik, sızdırmazlık elemanları, tesisat armatürleri ve cihazları ile bakım-onarım başta olmak üzere pek çok farklı konuda teknik incelemeler ve sektörden son haberler yer alıyor.

“Endüstriyel Pazar İletişimi”nde 10. Yıl

2011 yılında bu yana endüstriyel pazar iletişimi alanında faaliyet gösteren Moneta Medya Grubu, Türkiye’de ekipman alanında spesifik yayıncılığın öncüsü konumunda. Pompa Vana Dergisi’nin yanı sıra 10 yıldır aralıksız yayınlanan Güç Aktarım ve Hareket Kontrol Dergisi ve 2014 yılından bu yana yayında olan Rüzgar Enerjisi Dergisi’yle farklı sektörlere hizmet sunan Moneta Medya Grubu, basılı yayınların yanı sıra mikro web siteleri ve diğer dijital enstrümanlarla geleneksel medya ile dijital medyayı başarıyla harmanlayan bir çalışma tarzı benimsiyor. Farklı sektörlere hitap eden web portallarıyla 30.000’in üzerindeki geniş bir okur profiline sahip olan Moneta Medya Grubu, Sektörel Yayıncılar Derneği üyesi ve yönetim kurulu temsilcisi konumunda. Sektörel yayıncılık alanındaki bilgi ve birikimini dijital pazarlama alanına da taşıyan Moneta, sosyal medya yönetimi, e-mail marketing, web sayfası hazırlanması, reklam ve ilan tasarım desteği gibi pek çok farklı alanda, 360° Dijital Pazarlama hizmeti sunuyor.

Trendler

Exit mobile version