Redüktörler

Pompa uygulamaları için en uygun çözümler

Yayın Tarihi:

on

47 yılı aşkın bir süredir çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren I-MAK Redüktör, global güç aktarım endüstrisinde yarışan bir markadır. 1.000.000’dan fazla ürün referansı ve yüzlerce farklı ürün yelpazesi ile I-MAK, geniş bir uygulama ve makine sektörüne benzersiz çözümler öneriyor. 

Pompa ve transfer teknolojileri, çok farklı sektörlerde önemli bir uygulamadır . I-MAK, çok çeşitli parametrelerle sunulan dişli ve yağ pompası makineleri için benzersiz çözümler önerir, IR Serisi (Helisel dişli redüktör) bu zorlu uygulamalara mükemmel şekilde uyarlanmıştır. 90 Nm ile 18.000 Nm arasında değişen 12 farklı gövde büyüklüğüne kadar bulunan IR Serisi, pompa üreticisinin ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü karşılamaktadır. Giriş mili veya doğrudan motor kaplini ile sunulan redüktör, standart ayak konfigürasyonu ile montajı kolaydır. Bu özellikler, bakım için üniteyi kolayca çıkarabilen son kullanıcılar için, arıza süresini ve sistem kilitlenmelerini azaltarak, önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Özellikle mevcut petrol ve gaz endüstrilerinde aktif olan I-MAK Redüktör, Orta Doğu’daki (BAE, Katar, Suudi Arabistan) çeşitli büyük projelerde aktif olarak yer aldı ve binlerce ham petrol üreticisi, rafinerisi ve mühendislik şirketi için tercih edilen bir tedarikçidir. Şirket ayrıca Houston, Teksas’taki SIPCO-IMAK ile ABD petrol endüstrisine de hizmet veriyor. Uzman ve sektörel tecrübeye sahip bir ekip ile Kuzey Amerika pazarına hızlı ve kaliteli yardım sağlar. I-Mak Redüktör’ün tüm ürün yelpazesi, ATEX konfigürasyonunda mevcut olup, teknolojik standartların sektör standartlarına ve ihtiyaçlarına uyacak şekilde güçlendirilmiş bir güvenlik sağlar.

I-MAK aynı zamanda gıda ve içecek sektöründe de faaliyet göstermektedir ve son yıllarda eklenen yeni özellikler ürün hattına önemli avantajlar sağlamaktadır. Özel boya ve kaplamada bulunan redüktörlerin yıkanması kolaydır ve malzeme birikintilerini, paslanmayı engelleyerek müşterilerin tesislerinde yüksek hijyen standardının korunmasına katkıda bulunur. Opsiyon olarak gıda sınıfı yağ ve yüksek sıcaklığa ve zorlu ortama direnç ile yağ sızıntısı riskleri ve etkisi minimum indirgenmiştir. 

I-MAK Redüktör resmi ofisleri, distribütörleri ve teknik bakım merkezlerinden oluşan geniş ağı ile, dünyanın birçok bölgesinde hızlı bir şekilde yerinde yardım sağlayan benzersiz bir coğrafi kapsama alanı sunmaktadır. Ulaşılamayan alanlar için müşteriler, günün herhangi bir saatinde bir servis mühendisi veya operasyon departmanı ile konuşma garantisi ile I-MAK’nin benzersiz 7/24 yardım hattına erişebilir! 6 farklı dilde sunulan bu hizmet, çözüm odaklı çalışarak müşterilerin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamak için çalışmaktadır.

Trendler

Exit mobile version