Vanalar

Pnosan Group’ta gelişim ve değişim 

Yayın Tarihi:

on

Gittikçe büyüyen ve globalleşen dünyamızda, ekip çalışmasının ve sosyal ilişkilerin tüm kurumlar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. ”Birlikten kuvvet doğar” atasözü, ekip çalışmasının özüdür. Birbirine entegre olmuş, iyi anlaşan ve hedefleri olan bir ekibin başaramayacağı iş yoktur. Takım çalışmasında birbirinden farklı profiller, bir ahenk içerisinde ellerinden gelenin tamamını ortaya koyarlar. Belirlenen hedeflere ulaşmak için değişik beceri, eğitim ve görüşe sahip çıkmak gerekmektedir. 

Ekip çalışmasının öneminin altını çizerek ilerlediğimiz yolculuğumuzda, 

  • Açıklık ve şeffaflık
  • Güven ve dürüstlük
  • Bilgi paylaşımı
  • Zaman yönetimi
  • Katılım sağlamak
  • İş Birliği yapmak

bizim önceliklerimiz arasındadır.

Biz şirket olarak, kurumsal aile kültürü yapısını benimsemiş bulunmaktayız. Organizasyonel davranış ile oluşturduğumuz disiplinler arası çalışmalarla ilerliyoruz. Etkili, başarılı, yeniliklere açık, zorluklarla daha şeffaf mücadele edebilen bir ekibe sahibiz. Çalışmalarımızın, birbirini tamamlayan ve birbirine güvenen insanların ortak bir hedefe ulaşmak için birlikte yürüttükleri süreçler olduğunun bilincindeyiz. Covid-19 önlemleri sebebiyle ara vermiş olduğumuz gelişim ve değişim sürecimize kaldığımız yerden devam ettiğimizi de duyurmak isteriz.

Tüm bunlara ek olarak da kurum içi ve kurum dışı eğitimler ile ekip çalışmalarımızı daha farklı bir noktaya taşımaya gayret gösteriyoruz. Gelişimin ve değişimin hızla yol aldığı bu yeni dünya düzeninde daha açık hedeflerle ilerliyoruz. “Hedef odaklı” olmanın, “zaman yönetimi” kavramını öğrenmenin “kişisel gelişimin” farklı işlerin “eşzamanlı” yapılması gerektiğinin önemini farkındayız.

Yazan: Nida Şahin, Pnosan Group Uluslararası Pazarlama ve İletişim Uzmanı

Trendler

Exit mobile version