Genel

Pandemi hastanelerinin pompaları Standart Pompa’dan!

Yayın Tarihi:

on

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener ve Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastaneleri’nde Standart Pompa ürünleri tercih edildi.

Bu tercihte Standart Pompa’nın deneyim ve uzmanlığının yanı sıra tüm çalışanları ile birlikte bilinçli bir şekilde Koranavirüs’e karşı gerekli tüm tedbirleri alarak Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam etmesi rol oynadı.

45 gün gibi kısa bir sürede inşa edilen bu hastanelerde, Standart Pompa markalı sirkülasyon pompaları, NFPA20 yangın sistemleri ve hidroforlar kullanıldı. Standart Pompa, tüm ürünleri başarıyla teslim etti ve zamanında devreye aldı.

Toplam 250 bin metrekare alan üzerine kurulu, her biri 1008 yataklı olmak üzere toplam 2016 yatak kapasitesine sahip bu iki hastane sayesinde, İstanbul’un her iki yakası da salgın, deprem ve afetlere karşı iki büyük eser kazanmış oldu. Ülkemizin normalleşme sürecine büyük katkılar sağlayan bu hastaneler,aynı zamanda sağlık turizmine de hizmet veriyor.

Lokalden globale dünya çapında mühendislik çözümleriyle kendinden söz ettiren Standart Pompa, ülkemizin sağlık alt yapısına da katkıda bulunmanın verdiği gururla, hizmet verdiği tüm alanlarda çok daha iyisini yapmak için çalışmaya devam ediyor.

Trendler

Exit mobile version