Ölçüm Cihazları ve Göstergeler

PAKKENS MPS Serisi Basınç Transmitterleri ile prosesinizi kontrol altında tutun

Yayın Tarihi:

on

46 yıldır ölçüm cihazları üretiminde sektörün öncü ismi olan PAKKENS, endüstriyel ihtiyaçlar doğrultusunda çözümler geliştirip, yeni ürün tasarımları ile de sektörde fark yaratıyor.

Sinyalizasyon ve otomasyonun birçok alanda kullanıldığı günümüz endüstrisinde basınç üreten ve basınç ile çalışan ekipmanların sinyaller aracılığı ile kontrol edilmesi, prosesin sürdürülebilirliğini sağlamak için yüksek önem taşıyor. PAKKENS MPS Serisi Basınç Transmitterleri, sistem basıncının gösterilmesinin gerekli olduğu ve aynı zamanda sistemlerde bulunan kontrol ekipmanlarının sinyaller aracılığı ile çalışması gereken petrokimya, maden, makine imalatı, pompalar/kompresörler, hidrolik/pnömatik, HVAC, su ve atık su arıtma gibi farklı endüstriyel uygulamalar için geliştirildi. İki farklı tip sensörden üretilebilen PAKKENS MPS Serisi Basınç Transmitterleri, seramik veya AISI 316L malzemeye zarar vermeyen maddelerin basınç ölçümü için kullanılır.

PAKKENS MPS Serisi Basınç Transmitterleri 4-20mA çıkış sinyaline sahip olup, seramik yapılı basınç algılama ekipmanı olan MPS-10 serisi 9-35V, AISI316L malzemeden imal edilmiş basınç algılama ekipmanı olan MPS-20 serisi 8-30V besleme gerilimi aralıklarında çalışmaktadır. MPS Serisi Basınç Transmitterleri 0-600 bar arası geniş ölçüm aralığına sahip olup, tam skala değerinin %0.5 doğrusallık değerinde çalışmakta. Sistemdeki basıncın görülmesinin istenildiği durumlarda, ürünler dijital gösterge ile donatılabilmektedir. PAKKENS Transmitterler yaklaşık olarak tam skala değerinin iki katı basınca karşı dayanaklıdır. Tüm bu özelliklerinin yanında, MPS-10 serisi -25/+135°C ve MPS-20 serisi -30/+100°C geniş çalışma sıcaklığı aralığına sahiptir. IP65 koruma sınıfında üretilen MPS serisi basınç transmitterleri, DIN 175301-803 A ve DIN 175301-803 C standartlarına uyumlu elektrik konnektörleri ile donatılmakta.

Transmitterler azami 100m kablo ile sistem kontrol ünitelerinden uzak proses noktalarında sorunsuz olarak kullanılabilir.  Proses kontrollerindeki en önemli parametrelerden biri olan tepki süresi ise, MPS serisi basınç ölçerler için 2ms’den azdır. Bunlara ek olarak, ATEX sertifikasına sahip PAKKENS MPS-10 serisi ürünler patlayıcı ve yanıcı ortamlarda kullanılabilmektedir.

PAKKENS, tecrübeli tasarım ve Ar-Ge ekibi ile endüstriyel uygulamalarınız için hassas, güvenilir, emniyetli ve dayanıklı ürünler tasarlayıp üretmeye devam ediyor.

Trendler

Exit mobile version