Ölçüm Cihazları ve Göstergeler

PAKKENS Mastar Basınç Ölçerler

Yayın Tarihi:

on

Çeşitli endüstriyel uygulamaların başlangıç noktası olan deneyler ve testlerin en doğru şekilde tamamlanması, yeni ürünlerin veya proseslerin ortaya çıkmasında büyük rol oynuyor. Bu uygulamalarda en çok kullanılan parametrelerden olan basıncın en hassas şekilde ölçümü, tüm bu deneylerin ve testlerin yapıldığı laboratuvar uygulamaları için yüksek önem taşımakta. PAKKENS, 1990 yılından bugüne üretmeye devam ettiği Mastar Basınç Ölçerler ile tüm bu uygulamaların en doğru şekilde tamamlanmasına katkı sunmaya devam ediyor. 

KL 0.25 veya KL 0.6 hassasiyet sınıfında olan PAKKENS Mastar Basınç Ölçerler, -1 bar ile 1000 bar arasında geniş bir ölçüm aralığında üretiliyor. Ölçüm kolaylığı bakımından Ø160mm gösterge çapına sahip olan ürünler, genellikle laboratuvarlarda ve test makinelerinde kullanılmakta. Ayrıca, farklı basınç ölçerlerin hassasiyet sınıflarının kontrolünde veya kalibrasyonunda da kullanılabiliyor. Diğer basınç ölçerlerin kalibrasyonu için kullanıldığında, Mastar Basınç Ölçerin kalibrasyonu yapılacak olan üründen 4 kat daha hassas olmasına dikkat edilmelidir. Bakır alaşımlı malzemeden imal edilen Mastar Basınç Ölçerler, bu malzeme üzerinde aşındırıcı etkisi bulunmayan bütün sıvı veya gazların basınç ölçümlerinde kullanılabilir. Ürünler, ölçüm kabiliyetinin en üst seviyede olması için özel bir pirinç mekanizma ile donatılmış olup, ölçüm yapacak olan kişinin daha net değer okuma yapabilmesini sağlayan P-Vision kadrana sahip. Bu kadranın özelliği ıraklık açısını muaflaştıran, ayna yüzeyli şerit ile kaplanmış olmasıdır. Iraklık açısı farklı iki yerden uzaktaki bir noktaya yönelmiş iki doğrultu arasındaki açıya denir.

Mastar Basınç Ölçerler bu özelliklerinin yanı sıra, okuma kolaylığı sağlamak ve okuma hassasiyetinin en yüksek seviyede olması için bıçak ağzına benzer bir ibreye sahiptir. Kalibrasyon sertifikasına sahip PAKKENS Mastar Basınç Ölçerler, montaj aşamasına kadar geçen süreçte ürünün hassasiyetini koruyan özel bir teslimat kutusu ile gönderiliyor.

PAKKENS, tecrübeli tasarım, Ar-Ge ekibi ve tam donanımlı üretim tesisi ile endüstriyel uygulamalar için hassas, güvenilir, emniyetli ve dayanıklı ürünler tasarlayıp üretmeye devam ediyor.

Trendler

Exit mobile version